Digitale Gemeente Houten

PvdA stelt vragen over te klein zwembad

maandag 29 augustus 2005 - Door: Frank Magdelyns

De fractie van de PvdA Houten heeft vragen gesteld aan burgemeester en wethouders over het te kleine zwembad De Wetering. Aanleiding is een artikel in het Utrechts Nieuwsblad, waarin de zwemvereniging GoSwim haar zorg uitspreekt over de beschikbare capaciteit van het zwembad en uitlegt uit te wijken naar zwembaden in buurgemeentes.

Uit navraag door de PvdA-fractie blijkt het overkappen van het buitenbad in de wintermaanden, niet met de gemeente bespreekbaar is.

De fractie zegt zich zorgen te maken over het sportbeleid. ,,Opnieuw lijkt het alsof de gemeente wordt verrast door de groei van sportverenigingen.

Vooruitlopend op het verschijnen van de Sportnota 2005 wil de PvdA weten van het college in hoeverre het college bekend is met het gebrek aan badwater in Houten en welke bezwaren het college ziet in het overkappen van het buitenbad met een tijdelijke voorziening (zoals een luchthal) en of het college bereid is financiële steun te verlenen.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).