Gemeente Maassluis

Commissie stadsontwikkeling en beheer vergadert op 30 augustus

Op dinsdag 30 augustus vergadert de raadscommissie stadsontwikkeling en beheer in het Maassluise stadhuis aan de Koningshoek. De openbare commissievergadering staat onder voorzitterschap van raadslid P.E.H. Kromdijk en begint om 20.00 uur.

In de raadscommissie zal onder andere een aantal personen worden gehoord die hun zienswijzen hebben kenbaar gemaakt tegen het voorontwerp-bestemmingsplan Het Balkon. Ook wordt gesproken over het raadsvoorstel tot vaststelling van de richtlijnen voor de milieu-effectrapportage Dijkpolder, het beschikbaar stellen van een krediet voor de aanschaf van een maquette en het oprichten van een wooninformatiecentrum, het aanpassen van de financiële verordening gemeente Maassluis, de vaststelling van de jaarrekening en het programmaverslag over 2005 en de 2^e kwartaalrapportage 2005. Bovendien komen aan de orde een wijziging van de APV in het kader van het aangepaste hondenbeleid, een voorbereidingsbesluit voor het gebied Kapelpolder en het beschikbaar stellen van een krediet voor de uitvoering van een plan van aanpak voor de samenvoeging van VvE's in winkelcentrum Palet.

Spreekrecht en vragenhalfuur
Burgers kunnen inspreken over onderwerpen die op de agenda van de commissievergadering staan. Insprekers moeten bij het begin van de vergadering aanwezig zijn en zich melden bij de voorzitter van de commissie. De agendapunten waarover wordt ingesproken, worden zoveel mogelijk bij voorrang aan de orde gesteld. Direct na de aanvang van de officiële commissievergadering is er voor burgers de gelegenheid om aan de commissie vragen te stellen of opmerkingen te maken over onderwerpen die tot het werkterrein van de commissie behoren, maar niet op de agenda van de vergadering staan.

Inzage
De bij de agenda behorende vergaderstukken zijn voor belangstellenden in te zien in de speciale publieksmap in het informatiecentrum in de hal van het stadhuis. Het informatiecentrum is voor het inzien van stukken geopend van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur.