Dienstenbond CNV

Uitnodiging ledenvergaderingen Agis

26-08-2005

Agis en de CNV Dienstenbond hebben medio juli een principeakkoord bereikt over de garantiesalarissen, het sociaal plan en het inzetbaarheidsbeleid. Wij nodigen u uit voor ledenvergaderingen om het principeakkoord toe te lichten. U heeft daarna tot 3 september om uw stem uit te brengen.

Eind juli hebben wij u geïnformeerd over het principeakkoord dat we met Agis hebben bereikt over de garantiesalarissen, het sociaal plan en het inzetbaarheidsbeleid. Zoals aangekondigd houden wij nog een tweetal ledenvergaderingen om het principeakkoord toe te lichten en vervolgens heeft u tot 3 september de gelegenheid om uw stem uit te brengen.

Wij nodigen u dan ook uit voor de ledenvergaderingen op:

dinsdag 30 augustus om 15.00 uur in Amersfoort (ruimte A7)

woensdag 31 augustus om 16.00 uur in Leeuwarden (bedrijfsrestaurant)

Wij hopen u op deze informatieve ledenvergadering allen te ontmoeten. Mocht u verhinderd zijn en vragen en/of opmerkingen hebben, dan verzoek ik u die schriftelijk of telefonisch aan mij te stellen of door te geven. Ik wil u in ieder geval allen vragen voor 3 september uw stem uit te brengen.

Mocht u naar aanleiding van het voorgaande nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan verzoek ik u contact met mij op te nemen (tel:
055-5772640 of j.warnaar@cnvdibo.nl ). Jeroen Warnaar, bestuurder.