Endemol Entertainment

VANDAAG, Aalsmeer
Marilou le Grand en Sybrand Niessen in nieuw seizoen TV Makelaar

Vanaf dinsdagavond 30 augustus storten Marilou le Grand en Sybrand Niessen zich in een nieuw seizoen van het populairste huizenprogramma TV Makelaar.

Samen leiden zij de zoektocht naar de ideale woning van een persoon of stel en een koper voor een huis. Marilou presenteerde hiervoor bijna drie jaar lang het populaire ochtendprogramma Lijn 4. Voor TV Makelaar was ze meteen verkocht: "Het programma past echt bij mij. Ik ben een echte voyeur en ga ook zomaar naar open dagen. Nu kan ik mijn passie in praktijk brengen."

Ook in dit seizoen begeleidt elk van de twee presentatoren een verkoop- of aankooptraject. Naast deze twee hoofdlijnen, zijn er ook nog andere items in âTV Makelaarâ. Zo kunnen trotse woningbezitters laten zien wat hun huis zo bijzonder maakt. Of bekijken wat hun huis waard is, als ze hun recent opgeknapte huis laten taxeren. Wat heeft de verbouwing financieel opgelevert?

Eindredactrice Jeanne Pelleboer is trots op de eerste aflevering van het achtste seizoen die dinsdagavond om 20:30 uur open huis houdt bij RTL 4. Hoe de huizenjacht en de verkoop verloopt, wordt nog even binnenskamers gehouden, maar is op zân minst verrassend te noemen. âWe houden onder andere een âopen nachtâ in een penthouse op de 17de verdieping in hartje Utrecht. Dat levert prachtige beelden op met al die lichtjes.â

Endemol legt op de dinsdagavond wederom de fundering voor de populaire woonavond bij RTL 4, aangezien TV Makelaar wordt gevolgd door (een herhaling van) In Holland Staat Een Huis.