Dienstenbond CNV

Geruchten over mogelijke overname Atos Origin door T-Systems 30-08-2005

De CNV Dienstenbond is verrast door een bericht dat is verschenen in het Financieel Dagblad van 24 augustus jl. Er wordt gesproken over geruchten met betrekking tot een mogelijk overnamebod van het Duitse automatiseringsbedrijf T-Systems op Atos Origin. De CNV Dienstenbond is niet van enige overnames op de hoogte en heeft dan ook beide werkgevers verzocht om een reactie.

In het Financieel Dagblad van 24 augustus 2005 is een artikel verschenen over een mogelijke voorbereiding van een overnamebod van het Duitse T-Systems op Atos Origin. Het Finacieel Dagblad baseert zich op een artikel uit de zakenkrant Handelsblatt van 23 augustus 2005 op de website. Deze krant heeft geen bronnen genoemd voor het verschenen bericht.

Het moge duidelijk zijn dat de CNV Dienstenbond niet door T-Systems NL noch door Atos Origin geïnformeerd is over een op handen zijnde overname. Wij hebben beide werkgevers dan ook dringend verzocht om opheldering te geven over de verschenen berichten. We houden u op de hoogte.

Voor vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze info, kunt u contact opnemen met uw bestuurder C. Scheuneman, via e-mail: eindhoven@cnvdiibo.nl