's Werelds eerste Internal Beauty System met zonnefilter

Vitunique b.v.

Estime IBS voedt de huid van binnenuit

Estime IBS staat voor een totaal nieuwe manier van huidverzorging. In tegenstelling tot andere huidverzorgingsmiddelen, voedt Estime(r) IBS(r) de huid van binnenuit. Het innemen van één capsule per dag is voldoende voor een zachte, gladde huid en aantoonbare vermindering van fijne lijntjes en rimpels. En niet alleen op die plaatsen die normaal met een crème worden behandeld maar over het hele lichaam. Tegelijkertijd beschermt Estime(r) IBS(r) de huid tegen de schadelijke UV-straling van de zon. Daarmee is Estime IBS 's werelds eerste en enige Internal Beauty System (IBS) mét zonnefilter (ISC). De werking ervan is aangetoond in klinische studies.

Met huidveroudering heeft iedereen te maken. Het geleidelijke, natuurlijke proces dat bekend staat als 'chronologische veroudering' is daar maar voor een klein deel verantwoordelijk voor. Belangrijkste veroorzaker van huidveroudering is de zon. Want die ligt voor niet minder dan 90% aan de basis van een fenomeen dat 'voortijdige huidveroudering' wordt genoemd. Langdurige blootstelling aan UV-licht kan chronisch stralingsletsel (Chronic Radiation Injury) tot gevolg hebben. CRI veroorzaakt interne microlittekens en die vormen de basis voor toekomstige rimpels.

Drie actieve bestanddelen

Estime IBS bevat drie unieke bio-actieve bestanddelen: Cellubiol, Anox-& nr. 8706;10 en Biomarine Micronutrient System (BMS). Ze zijn gebaseerd op het onderzoek en de ontdekkingen van de Zwitserse dermatoloog dr. Ake Dahlgren. Jaren van onderzoek en bestudering van duizenden ingrediënten leidden uiteindelijk tot het Internal Beauty System Estime. Dr. Atti-La Dahlgren, de uitvinder van Estime(r) ontwikkelde zijn concept verder bij Swiss Pharmaceutical Industries.

Cellubiol is een unieke samenstelling die is opgebouwd uit natuurlijke extracten van plantaardige en maritieme oorsprong, om de huidcellen te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-stralen (CRI). ANOX-& nr. 8706;10 is een exclusief fytonutriënt extract met een hoge anti-oxidanten activiteit om vrije radicalen te binden en neutraliseren. Vrije radicalen zorgen voor een gevaarlijke kettingreactie die celbouwstoffen vernietigt en schade kan toebrengen aan het DNA, de proteïnen en de lipiden. Met als gevolg dat de huid zijn elasticiteit, stevigheid en vochtbalans verliest. Biomarine Micronutrient System(r) (BMS) is een speciale formule, afgeleid van extracten van maritieme organismen. Het voedt en steunt de dermale nutriënten van de huid en geeft steun aan de dermale matrix. BMS is gezuiverd om de grootst mogelijke bio-activiteit te verkrijgen.

Cellubiol, Anox-& nr.8706;10en BMS werken op een synergetische manier samen. Dat wil zeggen dat de som van de individuele effecten veel groter is wanneer de bestanddelen gecombineerd worden dan bij afzonderlijk gebruik.

Wetenschapelijk bewezen

De ontwikkeling van Estime(r) IBS(r) vond plaats onder strenge wetenschappelijke criteria, die betrekking hebben op menselijke proefpersonen en laboratoriumonderzoek aan instituten over de hele wereld. Een groep vrouwen tussen de 35 en 54 jaar onderwierp zich in Zwitserland aan een dubbelblind placebo-gecontroleerd onderzoek met als doel de veiligheid en effectiviteit van Estime(r) IBS(r) te meten. De vrouwen slikten het product dagelijks, gedurende een periode van drie maanden. Zij ervaarden de volgende resultaten:
- Merkbaar verbeterde hydratatie na twee weken

- Significant en zichtbaar afgenomen fijne lijntjes en rimpels (binnen 1 en nr.8722;3 maanden)

- Significant verbeterde huidstevigheid en -elasticiteit
- Minder snel last van zonverbranding

- Significant herstel van microlittekens en solaire elastose
- Verhoogde dichtheid van de dermis (binnen 1 maand)
- Zichtbare vermindering van talgproductie (bij vettige huid)

Extra voordelen die gebruikers ervaarden, zijn onder andere:
- Fijnere poriën

- Minder zichtbare verwijde/gesprongen haarvaten

- Zichtbaar mindere littekens

- Minder diepe acné-littekens

- Verbeterde gladheid van de huid

In de prijzen

Estime IBS is geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden die de tekenen van veroudering willen verminderen door hun huid van binnenuit te verzorgen. Onlangs won Estime IBS de 'Best Selling Skin Supplement Award in Asia'. Het internationale modeblad Harpers Bazaar kende Estime(r) IBS de 'Best Invention Award' toe.

Estime IBS is te bestellen op internet: www.estime.nl.
Een verpakking van 30 capsules kost EU 44,95 en is voldoende voor 30 dagen.

NOOT VOOR DE REDACTIE -