Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


30 augustus 2005


Nunspeet - Tasweggenomen


Een 21-jarige inwoonster mist sinds maandagmiddag (29/8) haar handtas. Ze was rond 14.30 uur aan het winkelen. In een winkel aan de Dorpsstraat had ze even de tas op de grond gezet. Even later kwam ze er achter dat de tas met daarin onder andere een portemonnee, rijbewijs en sleutel, weg was. De vrouw heeft aangifte gedaan bij de politie.


Epe - Aanhouding na inbraak


Agenten hebben maandagmorgen (29/8) een 25-jarige Epenaar aangehouden. De man werd in een antikraakpand aan de Oenerweg betrapt. Hij had een ruit ingeslagen en was vervolgens naar binnen gegaan. Hij werd door bewoners aan de praat gehouden tot de politie arriveerde. De man verzette zich hevig bij de aanhouding. Hij werd na overleg met de officier van justitie ingesloten.


Putten - Inbraak in woning


In een woning aan de Steven Kraaijstraat werd afgelopen nacht (30/8) ingebroken. Men wist binnen te komen door een raam te forceren. Weggenomen werd een laptop. De politie is een onderzoek gestart.


Putten - Ravage in woning


Een bewoner aan de Heuvellaan werd maandagmorgen (29/8) onaangenaam verrast. De benedenverdieping van de woning bleek namelijk helemaal blank te staan. De woning is men aan het verbouwen en er was net een nieuw keukenblok geplaatst. Deze was nu doorweekt, zelfs in de keukenkastjes stond water. Bleek dat er een tuinslang door een ventilatierooster gedrukt was en de kraan was opengedraaid. De schade is nog niet vastgesteld.


Nadere informatie:

Bureau Communicatie

Persvoorlichting:

Anton de Ronde 055 - 548 60 52

Bert Top 055 - 548 60 58