Ingezonden persbericht


Ingezonden persbericht






PERSBERICHT 30 augustus 2005


Het compleetste overzicht


De in januari 2005 gelanceerde website www.ikzoekloopbaanbegeleiding.nl voorziet in een behoefte. Inmiddels staan rond de 300 grote en kleine loopbaanadviesbureaus op de site vermeld, handig gerangschikt op provincie en vestigingsplaats. Geen andere Nederlandse site geeft zo'n complete en overzichtelijke opsomming van bureaus.

Naast vermeldingen van loopbaanadviesbureaus biedt de site interessante links naar organisaties in binnen- en buitenland, over ontslagzaken etc.

Uniek voor loopbaan-shoppers


Het is steeds gebruikelijker dat mensen die op zoek zijn naar een loopbaanadviesbureau eerst gaan 'shoppen'. Voordat een keuze gemaakt wordt voor een bepaald bureau oriënteren a.s. cliënten zich door websites van bureaus in de plaats(en) van hun keuze te bekijken en kennismakingsgesprekken te voeren. www.ikzoekloopbaanbegeleiding.nl is een uniek startpunt voor de loopbaan-shopper. Door de regionale indeling is het makkelijk en snel zoeken naar passende bureaus. Inmiddels weten meer dan 1.100 bezoekers per maand de site te vinden.

Nieuwe beheerder


www.ikzoekloopbaanbegeleiding.nl heeft een nieuwe beheerder: Niek Idema (46). Hij heeft grote affiniteit met het werkveld. Niek maakte een loopbaanswitch van professioneel altviolist naar bedrijfsadviseur, heeft een afgeronde conservatorium- en HEAO-opleiding en werkt o.a. als adviseur voor De Zaak. Daarnaast zal hij zich de komende tijd intensief bezighouden met het verder ontwikkelen van deze en andere loopbaansites die hij beheert, zoals: outplacement.pagina.nl, loopbaanbegeleiding.pagina.nl en carriere.pagina.nl.

Meer informatie bij Niek Idema: 070-3468005 of info@ikzoekloopbaanbegeleiding.nl