Gemeente Boxmeer


Huwelijkslocatie Elsendael

kapel Enige maanden geleden is in de pers een bericht verschenen over een mogelijke sluiting van Kapel Elzendaal. Vrij regelmatig werd gebruik gemaakt van deze Kapel voor het sluiten van burgerlijke huwelijken. Inmiddels is bekend geworden dat het ROC Nijmegen de exploitatie van dit complex heeft overgenomen.

Nieuwe naam
Door deze organisatie is er ook voor gekozen om met een nieuwe naam (de oude schrijfwijze) verder te gaan. Deze nieuwe naam is "Klooster Elsendael".

Reserveren
Onder dezelfde voorwaarden als voorheen is het mogelijk om de locatie "Klooster Elsendael" te reserveren als huwelijkslocatie, deze reservering dient wel via de afdeling burgerzaken te gebeuren. De nevenactiviteiten die Klooster Elsendael aanbiedt, kunnen buiten de gemeente om rechtsstreeks worden afgesproken met de exploitant van het Klooster Elsendael.

Tijden
De tijden waarop huwelijken gesloten kunnen worden in de gemeente Boxmeer zijn: maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Deze tijden gelden dus voor alle trouwlocaties. Voor informatie en of het vastleggen van huwelijken kunt u contact opnemen met de cluster burgerzaken, 0485-585911.