Ingezonden persbericht


Persbericht

Temtec hoofdsponsor van dutch open fencing

's-Hertogenbosch, 30 augustus 2005 - Temtec, een belangrijke aanbieder van intuïtieve selfservice analyse- en rapportagesoftware voor business intelligence, sponsort het Dutch Open Fencing 2005. De open Nederlandse schermkampioenschappen - een internationaal schermtoernooi op het wapen degen - worden sinds 1994 jaarlijks medio oktober in sporthal de Ruivert te Oss georganiseerd. Dit jaar zal, op 22 oktober, naast de Nederlandse schermtop wederom een aantal belangrijke internationale degenschermers aanwezig zijn. De sponsoring van Temtec zorgt voor een verdere professionalisering van het toernooi.

Alan Parker, General Manager EMEA & APAC van Temtec: "De tak van sport die Temtec beoefent is het snel analyseren van gegevens en hieruit kansen en bedreigingen filteren. Onze Executive Viewer-software heeft daardoor een duidelijk raakvlak met de schermsport: ontwikkel het vermogen om direct en alert te reageren op acties en reacties in het veld en je kunt werken aan je strategie. Schermers doen deze oefening meerdere malen per seconde, dus als het over snelheid gaat is de link snel gelegd."

Deelnemers aan het Dutch Open Fencing zijn internationale degenschermers, heren senioren, dames senioren en jeugd - jongens en meisjes uit alle leeftijdscategorieën. In totaal doen er rond de 160 schermers mee die schermen over 18 lopers, verdeeld over twee zalen.

"Temtec is een bedrijf dat zich herkent in de gedrevenheid en dynamiek van deze sport", stelt Ed Kooiman, PR & Organisatie Temtec Dutch Open Fencing. "Door de inbreng van Temtec wordt het mogelijk de organisatie en de PR te verbeteren en de attractiviteit van het toernooi te vergroten. Dit past in de ambitie van de organisatie om het toernooi verder te laten uitgroeien tot een satelliettoernooi met een belangrijke plek tussen de wereldbekertoernooien."

Temtec Europe B.V., Postbus 3010, 5203 DA 's-Hertogenbosch. Tel.: 073 - 6460200, fax: 073 - 6460209, e-mail: info@temtec.com

Over Temtec
Temtec - een van oorsprong Nederlandse onderneming - is een wereldwijde leverancier van selfservice analyse- en rapportagesoftware. Temtec zorgt ervoor dat gebruikers zonder specifieke technische achtergrond zeer snel bedrijfskritische informatie kunnen analyseren om gefundeerde beslissingen te nemen. Het belangrijkste product van Temtec, Executive Viewer, is ontwikkeld om de gebruiker optimale toegang te geven tot informatie die is opgeslagen in multi-dimensionale OLAP-databases. Executive Viewer is als OLAP-browser te gebruiken voor de volgende databases: Microsoft Analysis Services, Hyperion Essbase, IBM DB2 OLAP Server, Applix TM1 en SAP Business Warehouse. Temtec is een Microsoft Gold Certified partner en een voorkeurspartner van Hyperion. De onderneming heeft een wereldwijd klantenbestand van ruim 400 organisaties in 50 landen. Temtec heeft locaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en de Verenigde Staten en biedt professionele ondersteuning in het Engels, Frans, Duits, Spaans en Nederlands. Meer informatie en een live demonstratie van Executive Viewer zijn te vinden op www.temtec.com.

Informatie Dutch Open Fencing
Organisatie: PR en communicatie: Stichting Dutch Open Fencing Ed Kooiman p/a Booglaan 1 p/a Heeseind 21a
5348 JJ Oss 5392 PD Nuland Tel.: 0412 641407 Tel.: 06 51506450

Voor redactionele informatie: (Ref.: PB0905)
Influx PR - Marald Brons - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 - 366 30 34, e-mail: marald@influx-pr.com