Ingezonden persbericht


PERSBERICHT Hilversum, 30 augustus 2005

Nieuwe naam BV de Jongens en Video Associates

TEAM Facilities is een feit

De facilitaire bedrijven BV de Jongens en Video Associates (VA) zaten al sinds mei in hetzelfde pand en per 1 september krijgen ze ook dezelfde naam: TEAM Facilities. Deze nieuwe naam weerspiegelt de fullservice-aanpak: één bedrijf voor alle faciliteiten. Postproductie, studio, ENG en meercamera, TEAM Facilities heeft het allemaal in huis.

TEAM Facilities wil tegenwicht bieden aan de grote spelers op de markt door een eigenzinnige aanpak. Algemeen directeur Bart-Jan van Genderen: "Het is dan ook geen toeval dat het groepsgevoel en het fullservicepakket prachtig tot uiting komen in ons nieuwe logo. Drie figuurtjes, die staan voor de hoofddisciplines ENG, meercamera en postproductie, omhelzen elkaar. Dat is het TEAM-gevoel. We hebben een persoonlijke benadering en opereren als één geheel."

Volgens financieel directeur Michiel van Duijvendijk was de naamsverandering tevens noodzakelijk vanwege de groei van de bedrijven. "De afgelopen jaren zijn we in omvang toegenomen, we hebben nu ruim honderd werknemers. Hierdoor was een verregaande integratie onontbeerlijk."

Naast de naamsverandering verandert per 1 september ook de samenstelling van de directie: Hans Remie (voormalig directeur Ciris) treedt op deze datum in dienst als commercieel directeur. Hierdoor gaat TEAM Facilities direct van start met een stevige fundering waarop in de toekomst kan worden verder gebouwd.



Ingezonden persbericht