Gemeente Alkemade


Alkemade biedt vrijwilligers cursussen aan
De gemeente Alkemade biedt dit jaar wederom cursussen en workshops aan voor vrijwilligersorganisaties uit de gemeente. Hiermee wil de gemeente bijdragen aan de kwaliteit en daarmee de continuïteit van het vrijwilligerswerk. De cursussen hebben betrekking op het verbeteren van de deskundigheid van zowel de organisatie als de vrijwilligers. Vrijwilligers kunnen tegen een kleine eigen bijdrage deelnemen aan de cursussen en workshops, die plaatsvinden in oktober, november en december 2005. Hieronder volgen de cursusonderwerpen:

Cursus 1Fondsenwerving en sponsoring
Cursus 2Verenigingsmanagement (incl. Besturen)
Cursus 3Vrijwilligers halen, hebben en houden
Workshop 1Arbo, wet- en regelgeving
Workshop 2De penning meester
Workshop 3Vrijwilligersbeleid op papier

De vrijwilligersorganisatie uit onze gemeente hebben inmiddels een folder ontvangen met daarin het volledige cursusaanbod. Mocht u geen folder hebben ontvangen, dan kunt u deze downloaden onderaan deze pagina. Meer informatie over vrijwilligerswerk in de gemeente Alkemade vindt u op deze website onder Alkemade in beeld - vrijwilligers.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen met mevrouw Van der Hoorn, tel. (071) 332 72 48. Let op: om u op te geven voor een cursus of workshop dient u het inschrijfformulier vóór 7 oktober 2005 terug te sturen. Bijlagen :