Ingezonden persbericht

Wrap that up! ; Dé cadeauservice voor op maat gesneden geschenken

VANAF 30 AUGUSTUS NIEUWE PERSONAL SHOPPER ONLINE



AMSTERDAM, 20050824 -- Vanaf 30 augustus gaat de nieuwe online cadeauservice 'Wrap that up!' officieel van start. Wrap that up! bedenkt, realiseert en bezorgt op maat gesneden cadeaus (Wraps) voor particulieren en bedrijven. De service is er hoofdzakelijk op gericht om kopzorgen over passende cadeaus met de daarbijbehorende tijdrovende zoektochten door winkelstraten tot het verleden te laten behoren. Wrap that up! treedt op als intermediair en fungeert als personal shopservice: voor welke gelegenheid, op welk tijdstip of op welke plek dan ook!


Cadeaus kopen: leuk?
Het bedenken en kopen van een origineel cadeau voor een jarig familielid, zwangere kennis of pas verloofde collega is een plezierige aangelegenheid. Minder leuk wordt het echter als er weinig tijd is of als de inspiratie ver te zoeken is. In die laatste gevallen biedt Wrap that up! hulp.

De werkwijze van Wrap that up!
Belangstellenden die een Wrap door Wrap that up! wensen te realiseren, kunnen zich aanmelden op de website: www.wrapthatup.nl. Doormiddel van de online vragenlijst kunnen zij vervolgens alle specificaties rondom het gewenste cadeau kwijt. Daarbij is het van groot belang dat geïnteresseerden zoveel mogelijk relevante weetjes geven over de begunstigde persoon en over de gelegenheid waarvoor het cadeau bestemd is.

Binnen 48 uur na ontvangst van de vragenlijst neemt Wrap that up! contact op en begint vervolgens met de uitvoering van de Wrap. Alle 'tastbare Wraps' worden uiteindelijk in een stijlvolle giftbox verpakt en op elk gewenst adres afgeleverd.

Wrap that up! presenteert
Eind september organiseert Wrap that up! een presentatie over haar diensten. Houd voor meer informatie de website: target="_blank">www.wrapthatup.nl in de gaten of bel:
06-33774347




Wrap that up!