Gemeente Roggel en Neer

Geef uw reactie op de toekomstvisie van uw nieuwe gemeente

Zoals u al op deze pagina heeft kunnen lezen, worden er in september in alle kernen van Exaten bijeenkomsten georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomsten hoort u de actuele stand van zaken, maar krijgt u vooral de kans uw mening te geven op een eerste concept van de toekomstvisie. In deze visie vertellen raden en colleges waar ze met de nieuwe gemeente naar toe willen.

Voordat het concept definitief wordt, willen de raadsleden eerst graag van u horen wat u van de toekomstvisie vindt.

Een uitnodigingsfolder met daarin een overzicht van de onderwerpen die in deze visie te vinden zijn, is inmiddels huis-aan-huis verspreid onder alle inwoners, bedrijven, instellingen en verenigingen van Exaten. Hierin vindt u ook een overzicht van de data van de bijeenkomsten in alle kernen.

Foutief adres Heibloem

In de uitnodiging staat per abuis het adres van SVVH (voetbalkantine) te Heibloem foutief vermeld. Dit moet zijn: Elzenweike 11a.

Geen uitnodiging ontvangen?

Als u geen uitnodiging heeft ontvangen, dan kunt u dit melden bij het projectbureau, tel 0475-499303 (op werkdagen van 9.00-12.00 uur) of via info@exaten.nl. U krijgt dan alsnog een exemplaar thuis gestuurd. Ook kunt u een exemplaar ophalen in uw gemeentehuis.