Beers Bedrijfsauto

Uw eigen Scania op de RAI...

Young European Truck Driver

Vijftigste Scania voor Steghuis is een Euro 4

08/30/2005

Twee zuinige Scania trekkers met de 420 pk EGR Euro 4 motor voor Steghuis (klik voor grotere foto) Onlangs nam transportbedrijf Steghuis Transport Twente te Denekamp de sleutels van de vijftigste Scania in haar wagenpark in ontvangst. Deze trekker, van het type R 420 LA4x2MNA, is uitgerust met de zuinige 420 pk sterke 12-liter Euro 4 motor, uiteraard met Scania EGR, wat voor het bedrijf om verschillende reden een vereiste was. Onderlinge tests hebben uitgewezen dat recentelijk afgeleverde Scania Euro 3 voertuigen hetzelfde lage brandstofverbruik scoorden als de Euro 4 Scania's. De voertuigen zijn allen afgeleverd door de Scania vestiging te Borne.

Steghuis Transport Twente is opgericht in 1959 als mengvoerhandel en in 1976 door de toenmalige eigenaar overdragen aan de zonen Henk, Gerard en Alfons. Op dat ogenblik is het bedrijf overgestapt naar beroepsgoederenvervoer. De activiteiten van Steghuis spreiden zich momenteel uit over een zeer breed gebied. Naast nationaal transport houdt men zich ook bezig met bulk-, geconditioneerd en stukgoed vervoer. Het wagenpark bestaat momenteel uit 48 eenheden, waarvan het merendeel Scania's.

Belangrijk aankoopmotieven voor Steghuis Transport Twente is de gunstige kilometerkostprijs gecombineerd met betrouwbaarheid, een laag brandstofverbruik en de kwalitatieve uitstraling van de Scania's die daarmee een ideaal visitekaartje zijn.

© Copyright Scania 2004 All rights reserved.