Ingezonden persbericht

Het Promotiebureau! lanceert www.Hollandkurzurlaub.de

De Duitse nieuwe site Hollandkurzurlaub.de richt zich op Duitsers die zich via internet oriënteren op een tussendoorvakantie of weekend in Nederland

AMSTERDAM, 20050830 -- Vanaf 26 augustus 2005 kunnen 82.5 miljoen Duitsers zich via Hollandkurzurlaub.de oriënteren op aanbiedingen van logiesaccommodaties in populaire bestemmingen in Nederland. Daarnaast biedt Hollandkurzurlaub.de speciale (hotel-) arrangementen en tips op gebied van activiteiten, uitgaan en kunst en cultuur in Holland. De site start met een basisaanbod en zal de komende maanden worden uitgebreid. "Hollandkurzurlaub.de speelt in op de trend die ook is ingezet in Duitsland om vakanties via het internet te boeken", aldus Coen Neervoort.


"We hebben ervoor gekozen om geen gigantische grote site te worden met alle accommodatie aanbieders erop. We zullen per bestemming slechts enkele accommodaties aanbieden, zodat er voor iedere beurs en type accommodatie een alternatief is. Op deze manier hoeft de bezoeker geen uren te zoeken in een (te) groot aanbod en kunnen onze deelnemers profiteren van extra aandacht en hopelijk ook extra boekingen".

Internet penetratie in Duitsland neemt toe
"Met het gebruik van internet zit het wel snor in Duitsland" vervolgt Neervoort. Het aantal internetgebruikers in Duitsland steeg met 9 % van 40,9 miljoen in 2003 naar 44,6 miljoen in 2004. Dit komt overeen met 54 % van de bevolking. Verwacht wordt dat dit aantal nog verder zal stijgen tot twee op de drie Duitsers in 2007. Niet alleen het aantal internetgebruikers stijgt, ook de frequentie van het aantal bezoeken op het net neemt toe. ( bron EVD: Agency for International Business and Cooperation).

Aanmelden voor Hollandkurzurlaub.de
Accommodatieaanbieders zoals vakantie- en bungalowparken, appartementen en (familie-) hotels kunnen zich aanmelden via de contactbutton onderaan Hollandkurzurlaub.de. Deelnemers betalen een boekingscommissie en worden geholpen bij het vertalen van de informatie en aanbieding(en) die op de site worden geplaatst.

Over Het Promotiebureau!
Het Promotiebureau! is gespecialiseerd in het organiseren van promotions voor bedrijven in toerisme, hotellerie en entertainment. Website: www.hetpromotiebureau.nl. Hiernaast exploiteert Het Promotiebureau! de site www.hotelkorting.nl en een aantal stedensites zoals www.weekendjemaastricht.nl en www.weekendjeparijs.nl.




Het Promotiebureau!