Ingezonden persbericht


Kostenbesparingen tot 10% met Fleet Consult van ALD Automotive

Hoofddorp, 30 september 2005. Leasemaatschappij ALD Automotive heeft het dienstenpakket uitgebreid met Fleet Consult. Deze door ALD Automotive ontwikkelde methodiek maakt de totale kosten van het wagenparkbeheer voor de klant inzichtelijk en brengt mogelijke verbeterpunten aan het licht. De kostenbesparingen kunnen met Fleet Consult oplopen tot 10%.

Wagenparkbeheer is een complexe aangelegenheid, waarbij diverse aspecten een rol spelen, zoals het beheerproces, de autoregeling en de autokosten. Het ontbreekt organisaties vaak aan tijd of inzicht om besparingsmogelijkheden op te sporen. Met Fleet Consult helpt ALD Automotive klanten om het beheerproces zo efficiënt mogelijk in te vullen en om kosten te besparen.

Carel Bal, algemeen directeur ALD Automotive: Als leasemaatschappij gaan wij graag net iets verder in onze service naar klanten toe. Met Fleet Consult kunnen wij de klant toegevoegde waarde bieden .

Vierstappenplan
De Fleet Consult-methodiek bestaat uit vier stappen:
1. Een 'foto' maken van het wagenpark door de autoregeling te analyseren en het beheertraject en inkoopproces in kaart te brengen.


2. Voorstellen presenteren voor kostenbesparing en/of efficiencyverbetering.
3. De verbeteringsvoorstellen implementeren.
4. De resultaten evalueren.

Aan klanten met een wagenpark vanaf 50 auto s biedt ALD Automotive Fleet Consult gratis aan.


- Einde persbericht -

ALD Automotive is gespecialiseerd in Operational Leasing en Fleet Management. Met 525.000 voertuigen en 3000 werknemers in 26 landen behoort ALD Automotive tot de top-drie van grootste autoleasemaatschappijen binnen Europa. ALD Automotive is onderdeel van de Franse bankiersgroep Société Générale.



Ingezonden persbericht