Metaalunie

Nieuws
Persberichten

Metaalunie organiseert collectief op de Tsjechische MSV 17-2-2005

De belangstelling van metaalondernemers voor Centraal-Europa neemt snel toe. Ook Nederlandse exporteurs blijken er steeds vaker successen te boeken. Dat bleek tijdens het eerste Nederlandse collectief van de EVD en de Metaalunie op de MSV in Tsjechië. Ook dit jaar staat er van 3 tot 7 oktober 2005 een collectief op deze beurs. De voorlichtingsbijeenkomst voor geïnteresseerde ondernemers is op 9 maart 2005.

Het eerste collectieve beursbezoek van metaalondernemers aan de MSV-beurs in Brno, Tsjechië, leverde vele serieuze offerteaanvragen op. De MSV is de grootste beurs in Centraal-Europa op het gebied van engineering, machinebouw en toelevering. Ook dit jaar kunnen metaalondernemers weer tegen gunstige voorwaarden een goede plek bemachtigen op deze beurs. Het collectief is bovendien gekoppeld aan een individueel matchmaking-programma waardoor deelnemers verzekerd zijn van gearrangeerde gesprekken met mogelijke partners.

Ondernemers die belangstelling hebben voor het collectief zijn van harte welkom op de informatiebijeenkomst die de Metaalunie organiseert op 9 maart 2005 tussen 15.30 uur en 18.30 uur in Nieuwegein. Ook zullen enkele ondernemers die vorig jaar deelnamen hun ervaringen delen. Na afloop van de bijeenkomst kunt u via een voorintekening een optie nemen op standruimte.

Metaalunieleden kunnen zich opgeven door de bedrijfsgegevens te faxen naar (071) 401 73 94. De aanmelding wordt bevestigd. Degenen die niet aanwezig kunnen zijn op 9 maart maar wel interesse hebben in de beurs, kunnen dit ook doorgeven via onderstaand e-mailadres. De Metaalunie neemt dan contact met u op.

Meer informatie over de beurs is te vinden op www.bvv.cz/msv. Landeninformatie over Tsjechië vindt u op de site van de EVD. Reageren: ancker@metaalunie.nl