Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Roermond, woensdag 24 augustus 2005

Diddl gaat op grote verjaardagsreis en bezoekt Roercenter op 3 oktober 2005

Amsterdam, 7 juli 2005 - In Kaaskoekjesland worden al ijverig koffers ingepakt: Diddl gaat op zijn grootste reis om met zijn fans in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, België en Zwitserland zijn verjaardag te vieren. Het startschot voor de "Happy Diddl-Days Tour" valt in Nederland op 18 september 2005.

Tot en met 23 november 2005 staan er voor deze grote reis door Europa meer dan 350 steden op de agenda. In 35 winkelcentra in Nederland kunnen kleine en grote fans elkaar een middag lang ontmoeten en zich met de levendige springmuis in een kleurrijk Kaaskoekjeslandschap laten fotograferen. Zoals het bij een echte muizenverjaardag hoort, zullen originele spelletjes en splinternieuwe Diddl-liedjes niet ontbreken. Cadeautjes zijn er ook: alle bezoekers krijgen niet alleen een gezamenlijke foto met Diddl in een geweldige vouwkaart, maar bovendien nog Diddl-verjaardagsverrassingssouvenirs - én alles gratis!

Op maandag 3 oktober 2005 bezoekt Diddl tussen 15.00 en 18.00 uur Winkelcentrum Roercenter te Roermond en iedereen is welkom. Alle overige data en locaties worden op www.diddl.nl bekend gemaakt.

Roercenter

Het overdekte winkelcentrum Roercenter is gelegen in het centrum van Roermond. Roercenter is eenvoudig te bereiken via alle toegangswegen en voorzien van een moderne Q-park parkeergarage. In het winkelcentrum vindt u een breed aanbod van winkels waaronder Villa Happ, Duthler, Jumbo, Marskramer, Kruidvat, ANWB, Straus Reizen, Takko Fashion, Wyliwyg, Gall & Gall, Shoe Time, Het Bloemenhuis, Pipoos, Broekmans Patisserie, Looking Good en Glamour Time. In de passage zijn leuke terrassen opgenomen bij het centraal gelegen Pakhuis. Een gezellig dagje uit en winkelen in Roermond begint voor u dan ook in Roercenter!

Informatie

Voor meer informatie inzake Winkelcentrum Roercenter kunt u zich wenden tot:

Nauta en Haagen Helmond b.v.

T.a.v. de heer Erwin Peeters

Steenovenweg 20

5708 HN Helmond

T. 0492 - 47 21 21

E. erwin.peeters@nauta.nl

of breng een bezoek aan www.roercenter.nl.

E I N D E P E R S B E R I C H T