Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Glamourtenor Kees Taal brengt Aria Clips

AMSTERDAM - De fenomenale tenor Kees Taal blaast het recital nieuw leven in door bekende aria's te laten herleven in een moderne clip. In een compleet nieuwe setting zingt Kees Taal onder andere een virtueel duet met Maria Callas en liederen van Puccini en Verdi in overweldigende filmdecors. De show, heel toepasselijk Aria Clips getiteld, is een sensatie in zowel beeld als geluid.

Naast deze unieke theatrale orkestratie van zeven klinkende aria's brengt Kees Taal met bekende gasten, onder wie Karin Bloemen en Monique Klemann (bekend van Loïs Lane), zeven gevoelige duetten ten gehore. Elke gast krijgt bovendien de gelegenheid een solo uit haar eigen repertoire te zingen. Taal staat daarmee aan de basis van een wervelende mix van klassieke en lichte muziek.

In de muziekwereld staat Kees Taal al jaren bekend als vocal coach van sterren zoals René Froger, Karin Bloemen, Birgit Schuurman, Monique en Suzanne Klemann en Janke Dekker. Met de introductie van zijn nieuwe CD, opgenomen met groot orkest onder leiding van Maurice Luttikhuis (dirigent van Les Miserables en Lion King), kan nu ook het grote publiek kennis maken met de schitterende stem en weergaloze techniek van de glamourtenor.

Red Carpet Night
Op maandagavond 3 oktober is in Panama in Amsterdam de showcase Red Carpet Night. Hiervoor is de 'beau monde' van Nederland uitgenodigd. Gedurende deze avond toont Kees Taal wat er komen gaat: een theatertour en een dvd.

Kees Taal weet mensen te raken met zijn stem en unieke presentatie, hij laat een lied echt voelen: From Heart to Heart. Voor de eerste keer in zijn carrière brengt hij dit complete repertoire bij elkaar in één avond, in één programma. Aria Clips is een programma waarmee hij het recital een nieuwe dimensie geeft: ReciTAAL!



Ingezonden persbericht