Ingezonden persbericht


Reminder Highlights Indoor Air 2005

Geachte heer, mevrouw,

Heeft u zich al aangemeld? ISSO en SBR nodigen u van harte uit voor de themabijeenkomst Praktijkboek Gezonde Gebouwen. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 3 oktober 2005 in het Beurs-World Trade Center te Rotterdam met als titel:

'Highlights Indoor Air 2005'

de laatste wetenschappelijke inzichten

Tijdens deze themabijeenkomst worden de hoogtepunten behandeld van het internationale congres van Indoor Air 2005 dat van 4 tot en met 9 september 2005 werd gehouden in Beijing te China voor onderzoekers en adviseurs uit de hele wereld.

Drie Nederlanders die in China aanwezig waren, vertellen u tijdens de themabijeenkomst over de nieuwste ontwikkelingen en over de praktische consequenties voor het ontwerpen en beheren van gezonde gebouwen.

Als u deze uitnodiging niet goed ontvangt kunt u via deze link naar de informatie op de gezondegebouwen-site.

Het programma is als volgt:
13.00 uur Ontvangst met eenvoudige lunch
13.30-14.15 uur Schoonmaak, stof en biologische agentia dr. ir. Anton Duisterwinkel Wetenschapsjournalist, voorheen TNO Reinigingstechnieken 14.15-15.00 uur Innovaties van klimaatinstallaties prof. ir. Peter Luscuere (RTB Van Heugten/TU Delft) 15.00-15.30 uur Pauze
15.30-16.15 uur Chemische agentia
ir. drs. Ineke Thierauf (Rijksuniversiteit Utrecht) 16.15-16.30 Discussie
16.30-17.00 Borrel

Kosten
De kosten van de themabijeenkomst zijn voor abonnees van het Praktijkboek Gezonde Gebouwen 140,- euro p.p. en voor niet-abonnees bedragen deze 200,- euro p.p.

Meer informatie op de vernieuwde website www.gezondegebouwen.nl

Meer informatie over de bijeenkomst vindt u op de website van het Praktijkboek Gezonde Gebouwen. De website is overigens compleet vernieuwd en biedt u naast informatie over het Praktijkboek Gezonde Gebouwen, de (verwachte) cahiers en geplande bijeenkomsten ook een tweetal handige tools. Naast het opzoeken van wetsteksten, kunt u van alle binnenmilieu-termen de definitie opzoeken. Brengt u eens een bezoek aan de website: www.gezondegebouwen.nl .

Wij verwelkomen u graag 3 oktober.

Voor meer informatie over het Praktijkboek en de bijeenkomst kunt u contact opnemen met Anja van Stam, SBR, a.vanstam@sbr.nl, telefoonnummer 010-2065959.

Met vriendelijke groet,
SBR/ISSO

Atze Boerstra
Projectmanager