Gemeente Putten


Ontwerp bestemmingsplan "Westelijk Buitengebied" gaat ter inzage (20-09-2005)

---

Putten, 20 september 2005

Vanaf maandag 3 oktober 2005 zal het ontwerp bestemmingsplan Westelijk Buitengebied zes weken lang ter inzage liggen. Tijdens deze periode kan een ieder zienswijzen indienen.

Voorafgaand aan de terinzagelegging organiseert de gemeente twee informatieavonden in Stroud op woensdag 28 september en donderdag 29 september. Vanaf 19.30 uur zijn de deuren geopend en om 20.00 uur begint het programma.

Programma

20.00 uur opening door wethouder Fabriek

20.10 uur presentatie door adviesbureau BugelHajema

20.40 uur pauze

21.00 uur gelegenheid tot het stellen van vragen

22.30 uur sluiting

Om de toeloop enigszins te verdelen, is de eerste avond bedoeld voor de mensen uit Steenenkamer, Hoef en Diermen en de tweede avond voor mensen uit Huinen en Veenhuizerveld.

Als een bewoner uit bijvoorbeeld Diermen de eerste avond niet kan, dan is hij vanzelfsprekend ook de tweede avond nog van harte welkom.

Na de tervisielegging zal de gemeenteraad een besluit nemen op de ingekomen zienswijzen. De indieners van de zienswijzen hebben dan de mogelijkheid om hun bezwaarpunten nog eens mondeling toe te lichten.

Het is de bedoeling om het plan begin 2006 vast te stellen en toe te sturen naar de provincie. De provincie bepaalt of het bestemmingsplan wordt goedgekeurd. Pas als het plan is goedgekeurd, kan het plan in werking treden.