Ingezonden persbericht


Persbericht:

Den Haag, 29september 2005

Opening the European Independent Institute

Op maandag 3 oktober zal the European Independent Institute, voortkomend uit de Edmund Burke Stichting, een 'Oud & Nieuw' bijeenkomst organiseren.

Oud Tijdens deze bijeenkomst zal Bart Jan Spruyt, mede-oprichter van de Edmund Burke Stichting 'oude- en nieuwe stijl', een inleidende presentatie geven over de toekomst van de Burke Stichting.

Nieuw Tim Evans, voormalig directeur van 'Centre for the New Europe' (CNE) en huidig 'business director of development' van het Stockholm Network (netwerk organisatie van Europese vrije markt denktanks) en 'corporate affairs consultant', zal een presentatie houden over de rol en het belang van onafhankelijke denktanks in Europa. Hierbij zal hij onder andere ingaan op het verschil tussen denktanks en lobby-kantoren.

Sander Boon en Eline van den Broek, respectievelijk voorzitter en directeur van E.I.I., zullen vervolgens de doelstellingen van de nieuwe denktank uiteenzetten en hun plannen toelichten voor de komende maanden.

Opening the European Independent Institute

Maandag 3 oktober om 18.00 uur Noordeinde 10D, Den Haag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eline van den Broek broek@european-independent.org of Sander Boon boon@european-independent.org