Gemeente Oss


28/9/2005 - College bezoekt Centrum Krinkelhoek en Mettegeupel Het college van burgemeester en wethouders brengt, in het kader van dorps- en wijkgericht werken, een bezoek aan alle wijken en dorpen in Oss. Op maandag 3 oktober staat het bezoek aan de wijken Centrum, Krinkelhoek en Mettegeupel gepland. Het programma is zodanig opgesteld dat er voor de inwoners voldoende ruimte is om met de leden van het college in contact te treden en vragen te stellen. Het programma ziet er als volgt uit:

17.00 uur: Verzamelen in het wijkgebouw De Binnnenstad, Barbaraplein 6 Oss.
17.05 uur: Begin van de fietstocht door de wijk. 19.00 uur: Gezamenlijke maaltijd. 20.00 uur: Gesprek met de wijkbewoners. 21.00 uur: Einde bezoek.

De fietstocht door de wijk gaat door de volgende straten: Kruisstraat, Boschpoorthof, Torenstraat, Begijnenstraat, Fratershof, Krakenburg, Koornstraat, Roosenveltstraat, Almstein, Rusheuvelstraat, Westhaag, Slotgracht, Frankenbeemdweg, Harnas, Vaandel, Musketier, Schildwacht, Tournooiveld, Voorburcht, Overhage, Leuvestraat, Litherweg, Max van Oostenrijkstraat, Brabantstraat, Hertog Antonstraat, Jonkers van Ossstraat, Zaltbommelseweg, Hertogin Clementiastraat, Ussenstraat, Brabantstraat, Hertogin Mariastraat, Wendakker, Bermakker, Watertorenstraat, Oude Kerkstraat, Vorstenhoekstraat, Pastoor Bloemstraat, Katwijkstraat, Kortfoort, Raadhuishof, Maasvallei, Boterstraat, Heschepad en Kruisstraat.