Ingezonden persbericht


1afe3.jpg

Published: 07:30 03.10.2005 GMT+2 /HUGIN /Source: Imtech N.V. /AEX: IMUN /ISIN: NL0000361269

Imtech: orders 40 miljoen euro voor technologie luxe appartementen in Londen

Gouda, 3 oktober 2005 - Imtech (technische dienstverlening in Europa) heeft in Londen orders verworven voor hoogwaardige technologische oplossingen in drie (zeer) luxe appartementengebouwen in Londen. De waarde van deze orders bedraagt bijna 40 miljoen euro.

In de regio Groot-Londen behoort het Imtech-bedrijf Meica tot de grotere technische dienstverleners in de marktsegmenten retail, kantoren, onderwijs, industrie en de markt voor (zeer) luxe appartementen. In dit laatste marktsegment is Imtech een specialist in appartementengebouwen waarin technologie een dominante positie inneemt.

Omdat de vraag naar (zeer) luxe appartementen in Londen aantrekt, zijn er diverse projecten op de markt gebracht waarvan Imtech er drie heeft weten te verwerven: Albion Riverside in Battersea, Paddington Walk in Paddington en Falcon Warf in Wandsworth. Alle projecten behoren tot de top van de appartementenmarkt.

Albion Riverside is een ontwikkeling van Hutchison Whampoa en bestaat uit 183 luxe appartementen, tien penthouses en ruim 10.000 m² kantoorruimte, gelegen aan de Thames. Paddington Walk is een initiatief van Paddington Development Corporation en bestaat uit vijf woontorens met winkels en buurtvoorzieningen, inclusief een parkeergarage. In de torens bevinden zich 223 appartementen met op de bovenste verdieping van elke toren een exclusief penthouse. Falcon Warf is geïnitieerd door Wimpey plc en telt 142 luxe appartementen in diverse prijsklassen.

Enige opmerkelijke details in deze projecten zijn: complete zwembaden, sauna's, multimediavoorzieningen, geavanceerde datanetwerken, comfortkoeling, milieuvriendelijke warmteterugwinning, state-of-the-art branddetectie, hightech security met persoonlijke toegangscontrole, de nieuwste generatie vloerverwarming, gevelverwarming en design (aanstraal)verlichting.

Nadere informatie
Imtech N.V.
Mr. M.E.J. (Mark) Salomons
Secretaris van de Vennootschap
Telefoon: (0182) 54 35 14
E-mail: mark.salomons@imtech.nl
www.imtech.nl

Profiel Imtech
Imtech N.V. is een Europese technische dienstverlener op het gebied van informatie- en communicatietechnologie, elektrotechniek en werktuigbouw. Met ongeveer 14.000 medewerkers realiseert Imtech een omzet van ruim 2 miljard euro op jaarbasis. Imtech heeft sterke posities in de markten utiliteit, industrie, maritiem, infra en telecom in België, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Engeland, Spanje en is tevens actief in Oost-Europa. De aandelen Imtech zijn genoteerd op de effectenbeurs van Euronext, waar Imtech is opgenomen in de Amsterdam Small Cap Index (AScX) en de Next 150 Index.

Persbericht 3-10-05

Imtech N.V. Quinterium Offices I Kampenringweg 45-A 2803 PE Gouda Nederland Tel +31 (0)182 543 543 Fax +31 (0)182 543 500 Email: info@imtech.nl

To unsubscribe: http://www.huginonline.com/unsubscribe