Ingezonden persbericht


NedSecure Solutions B.V. benoemt Pieter Zeer tot Director Enterprise Solutions

Extra focus op groei en internationale uitbreiding

Zevenaar, 3 oktober 2005 ­ NedSecure Solutions B.V., specialist op het gebied van informatiebeveiliging, heeft Pieter Zeer (45) benoemd tot Director Enterprise Solutions. In deze functie richt Zeer zich op verdere groei en internationale uitbreiding van NedSecure. Zeer is al meer dan 20 jaar actief in de ICT-sector. Bij diverse Amerikaanse softwareleveranciers had hij de positie van internationaal salesmanager en was hij verantwoordelijk voor productintroducties in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

In 1990 zette Zeer de Europese vestiging van Bitstream, Inc. op en ontwikkelde hij het internationale resellerkanaal voor deze onderneming. Toen McAfee/Network Associates hem in 1997 vroeg om in Scandinavië marktaandeel op te bouwen, creëerde hij binnen een jaar het Nordic-verkoopkanaal. Daarna vervulde Zeer bij Computer Associates de functie van Regional Vice-President voor de Benelux, Engeland en Scandinavië. Samen met een team van zes salesmanagers verdubbelde hij de omzet in deze landen.

Vóór Zeer in dienst kwam bij NedSecure, was hij onder andere verantwoordelijk voor new business development bij Aladdin Western Europe, een leverancier van beveiligingsoplossingen. Hij zet zijn werkzaamheden op het vlak van informatiebeveiliging nu voort bij NedSecure. "NedSecure is voor mij een zeer aantrekkelijke partij", zegt Zeer. "Juist nu steeds meer bedrijven het belang van informatiebeveiliging inzien, kan een gespecialiseerde dienstverlener als NedSecure optimaal inspelen op de marktkansen."

Over NedSecure Solutions
NedSecure Solutions B.V. is een puur informatiebeveiligingsbedrijf en biedt een breed portfolio van kwaliteitsoplossingen en gerelateerde dienstverlening. Sinds 2000 beveiligt NedSecure met een team van 15 vakspecialisten ruim 600 organisaties in de Benelux. NedSecure Solutions maakt deel uit van de NedSecure Group.


Voor meer informatie en een foto:
Progress Communications
Birthe Steenvoorden
T: 020 - 363 11 52
E: birthe@progresscommunications.nl

NedSecure Solutions B.V.
Anne Karine Hafkamp
T: 0316 - 250 805
E: AnneKarine.Hafkamp@NedSecure.nl