Ingezonden persbericht


Henk Sweere nieuwe salesmanager MegaSellers Business Groep

Sterkere focus op business solutions met nieuwe sales manager

Vianen, 3 oktober 2005 - Bij de MegaSellers Business Groep, dé ICT-leverancier voor het MKB, is Henk Sweere in dienst getreden als sales manager. Astrid Miltenburg en Patrick Chung zijn daarnaast in dienst getreden als product managers.

Sweere was hiervoor werkzaam bij de Twentsche Kabelfabriek (TKF) als business manager. In deze functie was hij onder meer verantwoordelijk voor het opzetten van een nieuwe business unit. Daaraan voorafgaand was hij sales manager Telecom en marketing manager bij dezelfde organisatie. Eerder heeft Sweere bij softwarebedrijf Tasking in Amersfoort gewerkt.

"De MegaSellers Business Groep heeft een heel goede kerncompetentie die valt uit te bouwen", vertelt een enthousiaste Sweere. "Het bedrijf kan het hele logistieke proces uitstekend organiseren, hetgeen toekomst biedt voor het turnkey uitrollen van een volledig netwerk. De MegaSellers Business Groep zal in de toekomst ook de volledige outsourcing van het beheer van het netwerk en de IT-infrastructuur voor haar rekening gaan nemen." Het gaat dan niet alleen om kleine bedrijfjes die geen systeembeheerder willen aannemen. "Ik denk aan bedrijven tot 500 werkplekken", aldus Sweere.

Sweere zal in zijn nieuwe functie 20 verkopers in zowel de binnen- als buitendienst aansturen. Daarnaast zal hij als lid van het MT de strategische veranderingen van het bedrijf mede vormgeven. Zijn doelstelling is de toegevoegde waarde, in de vorm van 'business solutions', van de MegaSellers Business Groep duidelijker te profileren. De ervaring die hij heeft binnen TKF met het opzetten van een solutions concept (i.p.v. het leveren van alleen de kabel) komt hierbij uitstekend van pas.

Astrid Miltenburg is begonnen als product manager voor software en supplies. Daarnaast zal zij zich bezighouden met PR activiteiten. Eerder werkte zij als product manager voor de webwinkel van Bruna. Patrick Chung is eveneens product manager waarbij zijn focus ligt op netwerken en mobility. Hij was hiervoor werkzaam als product manager voor Getronics Business IT Solutions.

Over de MegaSellers Business Groep

De MegaSellers Business Groep heeft meer dan 18 jaar ervaring in het MKB-segment. Met de onderdelen Business Solutions en Services helpt het bedrijf kleine en middelgrote organisaties processen te automatiseren, winstgevende beslissingen te nemen en groei te realiseren. Naast Business Solutions en Services biedt de MegaSellers Business Groep middels Business Computers ook oplossingen voor grote bedrijven met logistieke en migratie vraagstukken. De persoonlijke benadering van klanten, de soepele logistieke afhandeling en de technische en bedrijfsmatige kennis van de adviseurs zorgen voor een succesvolle implementatie.

Kijk voor meer informatie over onze producten en diensten op: www.megasellers.nl



Ingezonden persbericht