Gemeente Wassenaar

NIEWE WEBSITE
3 oktober 2005

De Programmaraad Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar en Nootdorp (LRVW) heeft per 1 oktober een gloednieuwe website: www.programmaraadlrvw.nl. Via deze site kunnen televisie-kijkers en radioluisteraars uit de betreffende gemeenten informatie vinden over de programmaraad. Bijvoorbeeld wat de programmaraad precies doet, wanner er vergaderd wordt en wanneer er advies aan Casema moet worden uitgebracht.
Zowel het jaarlijks televisieadvies als het jaarlijks radioadvies zijn uitvoerig terug te vinden op de nieuwe website, evenals de jaarverslagen van de programmaraad.
Er zijn diverse links naar o.a. de betreffende gemeenten, andere programmaraden en het overkoe-pelend orgaan, kabelraden.nl te vinden.

Bereikbaarheid
Op de nieuwe website is ook de mogelijkheid om via een formulier contact op te nemen met de programmaraad. De programmaraad juicht dit enorm toe, omdat tot voor kort de dialoog met de abonnees enkel via briefwisseling verliep. Door onvoldoende financiële middelen kan de programmaraad geen secretariaat bekostigen, waardoor er ook geen telefonische bereikbaarheid mogelijk is. Naast de website blijft het postbusnummer bestaan.

Inzicht behoefte
Via de website hoop de programmaraad beter inzicht te krijgen in de wensen en behoeften van de basispakketabonnees uit de regio. Juist door de interactieve mogelijkheid van het contactformulier ligt de kans om nog beter op deze behoeften in te gaan. De Programmaraad LRVW houdt rekening met de wensen en belangen van de abonnees c. q. inwoners van de deelnemende gemeenten. Behalve de openbare vergaderingen, briefwisseling via postbus, is er nu ook de mogelijkheid via de website te communiceren.