Gemeente Renswoude



* Kapvergunningen

* Bouwvergunningen

* Uitwegvergunningen

* Wet Milieubeheer
Kapvergunningen
Datum: 03/10/2005

VERLEENDE KAPVERGUNNINGEN
Door het college van burgemeester en wethouders zijn de volgende kapvergunningen verleend aan:

1. de heer J. Koudijs voor het kappen van een grove den voor de woning Van Reedeweg 72 te Renswoude;

2. de heer P. van Mourik voor het kappen van een eik achter de woning Spikhorst 65 te Renswoude. Ten aanzien van deze vergunning geldt een herplantplicht van twee essen.

Een ieder, die door het verlenen van een kapvergunning rechtstreeks in zijn/haar belangen meent te zijn getroffen, kan daartegen binnen zes weken, derhalve tot 15 november 2005, op grond van artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht schriftelijk een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Renswoude, Postbus 8, 3927 ZL Renswoude. Het indienen van een bezwaarschrift schorst niet de werking van het besluit. Binnen dezelfde termijn kan daarom tevens om een voorlopige voorziening of schorsing worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de arrondissementsrechtbank te Utrecht


*

Bouwvergunningen
Datum: 03/10/2005

INGEKOMEN AANVRAAG REGULIERE BOUWVERGUNNING
De volgende aanvraag voor een reguliere bouwvergunning is ingediend:
* de heer P.G. van den Brink ten behoeve van het plaatsen van een kap op de dubbele garage met carport op de percelen Acacialaan 7 en 9 te Renswoude.

De aanvraag kan worden ingezien op werkdagen tijdens kantooruren (van 09.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur) en, op verzoek (tel: 0318-578153), buiten kantooruren.
Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer J.C. van Essen van de afdeling Bouw- en Woningtoezicht, tel.: 0318-578160.

INGEKOMEN AANVRAAG LICHTE BOUWVERGUNNING
De volgende aanvraag voor een lichte bouwvergunning is ingediend:
* de heer G. Schoeman ten behoeve van het vergroten van de woning Van Reedeweg 56 te Renswoude;

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer J.C. van Essen van de afdeling Bouw- en Woningtoezicht, tel.: 0318-578160.

VERLEENDE BOUWVERGUNNINGEN
Door het college van burgemeester en wethouders zijn de volgende bouwvergunningen verleend aan:

1. de heer T.A.H. Demoed ten behoeve van het vergroten van de woning Taets van Amerongenweg 29 te Renswoude;

2. de heer A. van de Glind ten behoeve van het realiseren van een sanitaire ruimte in de bestaande paardenstal ten behoeve van de minicamping op het perceel Groeperweg 9 te Renswoude;
3. de heer P.G. van den Brink ten behoeve van het plaatsen van een kap op de dubbele garage met carport op de percelen Acacialaan 7 en 9 te Renswoude.

Een ieder, die door het verlenen van een bouwvergunning rechtstreeks in zijn/haar belangen meent te zijn getroffen kan daartegen binnen zes weken, derhalve tot 15 november 2005, schriftelijk een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Renswoude, Postbus 8, 3927 ZL Renswoude.
Binnen diezelfde termijn kan ook om schorsing van een bouwvergunning worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht.


*

Uitwegvergunningen
Datum: 03/10/2005

VERLEENDE UITWEGVERGUNNING
Burgemeester en wethouders van Renswoude maken bekend op grond van artikel 2.1.5.3 van de Algemene Plaatselijke Verordening een uitwegvergunning te hebben verleend aan de heer H. Moesbergen ten behoeve van de aanleg van een uitweg op de Barneveldsestraat ter hoogte van het perceel Barneveldsestraat 14 te Renswoude. Bezwaren tegen het verlenen van de uitwegvergunning kunnen gedurende een termijn van zes weken, derhalve tot 15 november 2005, schriftelijk worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Renswoude, Postbus 8, 3927 ZL Renswoude. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer Jansen van de afdeling Algemene Zaken, tel.:0318-578153.
Wet Milieubeheer
Datum: 03/10/2005

VERGUNNINGEN WET MILIEUBEHEER
Vanaf morgen liggen gedurende zes weken in het gemeentehuis, Dorpsstraat 4 te Renswoude de volgende beschikkingen ingevolge de Wet milieubeheer ter inzage:

1. de heer H. van Plaggenhoef ten behoeve van het agrarisch bedrijf aan de Dashorsterweg 6 te Renswoude;

2. de heer J.L. van Ekris ten behoeve van het agrarisch bedrijf aan de Oude Holleweg 46 te Renswoude;

3. de heer B. Legemaat ten behoeve van het agrarisch bedrijf aan de Utrechtseweg 24 te Renswoude;

4. de heer W. de Vries ten behoeve van het agrarisch bedrijf aan de Emminkhuizerlaan 2 te Renswoude.

Strekking van de beschikkingen: het onder voorwaarden verlenen van de gevraagde revisievergunningen.
De beschikkingen kunnen worden ingezien op werkdagen tijdens kantooruren (van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur) en, op verzoek (tel: 0318-578153), buiten kantooruren. Beroep tegen een beschikking kan worden ingediend door degenen, die reeds bedenkingen hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit en degenen, die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tot het indienen van bedenkingen tegen het ontwerpbesluit.
Het beroepschrift moet voor afloop van de termijn van terinzageligging, derhalve voor 16 november 2005, in tweevoud worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA s-Gravenhage.