Ingezonden persbericht


Persbericht

3 oktober 2005

NetApp en SAP samen in virtualisatie voor SAP Enterprise Services-Ready-omgevingen

~ Lagere TCO en snellere implementaties met vereenvoudigd databeheer ~

Network Appliance en SAP gaan samenwerken om databeheer in SAP NetWeaver®-oplossingen voor grote organisaties te vereenvoudigen. NetApp® integreert zijn storage-virtualisatieoplossingen in SAP Enterprise Services-Ready-omgevingen. De combinatie verhoogt de productiviteit van SAP-oplossingen door de beschikbaarheid van NetApp-software voor cloning en bescherming van data. Daardoor zijn een verbeterde uptime van SAP-applicaties en snellere implementaties mogelijk.

NetApp bouwt met de samenwerking voort op een eerdere integratie met SAP s Adaptive Computing-infrastructuur en stelt nu virtualisatie beschikbaar voor SAP Enterprise Services-Ready-omgevingen. Klanten van NetApp en SAP kunnen hun total-cost-of-ownership terugbrengen, hun gegevensbeheer in SAP vereenvoudigen en hun data-infrastructuur verbeteren.

NetApp is een van onze meest innovatieve partners , zegt George Paolini, executive vice president Platform Ecosystem bij SAP. Onze samenwerking rond het stroomlijnen van datamanagement geeft dat aan. Onze klanten kunnen daarmee beter gebruik maken van hun storage-hardware en hun SAP-software beter integreren in hun NetApp-systeem, en zo een lagere TCO bereiken.

Meer informatie over NetApp-oplossingen voor SAP-omgevingen is te vinden op www.netapp.com/partners/sap.

(180 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Network Appliance
Network Appliance is marktleider in geïntegreerde storage-oplossingen voor data-intensieve bedrijfsomgevingen. Sinds de oprichting in 1992 levert Network Appliance eersteklas technologie, producten en partners om datamanagement te vereenvoudigen. Informatie over de oplossingen en diensten van Network Appliance is beschikbaar op www.netapp.com.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Kim van Bokhoven van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: 040-235 46 00 Fax: 040-235 46 01 E-mail: kimv@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over NetApp kunt u contact opnemen met Bianca van Dulst, NetApp: Tel: 023-567 96 89 Fax: 023-567 96 73 E-mail: bianca@netapp.com

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com