Ingezonden persbericht


Ridderfeest thuis met spelletjes en benodigdheden

De Kleine Keizer uit Bedum, aanbieder van een breed assortiment kinderfeestjes, heeft een nieuw kinderfeestje voor thuis ontwikkeld. U kunt nu ook voor een ridderfeestje bij de Kleine Keizer terecht.

Hoe zit dit feestje in elkaar?
Er is een ridderpakket ontwikkeld, waarmee u thuis heel gemakkelijk een themafeestje kunt geven. In het bijgeleverde draaiboek, dat u voorafgaand aan het feest per e-mail krijgt toegezonden, is het feest van A t/m Z beschreven.

Wat zit er in dit pakket?
In het pakket zit een compleet draaiboek voor het hele feestje met daarin alle spelletjes en benodigdheden voor de spelletjes. Daarnaast vindt u riddersets compleet met hes, zwaard, schild en helm, bordjes en bekertjes, vlaggetjes, een ridder voorleesboek een riddervideo en knutselvoorbeelden in het pakket.

Voor wie is het feestje bedoeld?
Het feestje is bij uitstek geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar.

Wat kost dit feestje?
Voor de kleding betaalt u E 5,- huur per set. Wilt u ook het extra pakket (draaiboek, spelletjes en toebehoren, bordjes, bekertjes, slingers en vlaggetjes) dan betaalt u E 20,- extra. Voor een groep van 6 kinderen betaalt u E 30,- huur voor de kleding en E20,- voor het extrapakket. U komt dan uit op een totaal bedrag van E 50,-.

Claartje Dölle van de Kleine Keizer: "Het is misschien iets meer werk, maar het is vaak veel goedkoper en erg gezellig om een feestje thuis te houden. Met dit nieuwe thuisfeestje proberen we een aardig en betaalbaar alternatief te bieden voor een feestje buiten de deur".

Wat maakt de feestjes van de Kleine Keizer nou zo bijzonder? De pakketten worden met veel zorg samengesteld. Ook worden alle spelletjes vooraf uitgeprobeerd. De aantrekkingskracht van verkleedspullen in combinatie met de originele spelletjes zijn ingrediënten voor een onvergetelijk feest. Wilt u meer weten over de feestjes van de Kleine Keizer, kijk dan op www.dekleinekeizer.com.

Voor meer informatie kunt u bellen met Claartje Dölle 050-3010454 of mailen naar info@dekleinekeizer.com.