Edelman - DLV


3 - 10 - 2005

Canon opent Rotterdams Business Center op zn Rotterdams

Onze oplossingen ervaren, dat is propositie

Vandaag om 15:30 uur heropenen Martin Trampe, president Canon Nederland en Ben Wijnstekers, oud aanvoerder van Feyenoord en het Nederlands elftal, het vernieuwde Canon Business Center Rotterdam.

Het Canon Business Center Rotterdam (CBC) is een regionale vestiging die fungeert als het directe verkoopkanaal van Canon en is daarmee het aanspreekpunt voor het Midden- en Kleinbedrijf, het Grootbedrijf, de regionale overheid en de daaraan gerelateerde non-profit organisaties in het Rijnmond- en Drechtstedengebied. CBC Rotterdam heeft grote expertise op het gebied van Canon hardware; multifunctionele apparatuur, copiers, faxen, scanners en printers, software en dienstverlening voor het creëren, produceren, verwerken, distribueren, archiveren en beheren van documenten.

De heropening staat geheel in het teken van alles wat Rotterdams is; Feyenoord, muziek, cultuur, stadshistorie en relaties. Zo zorgt een Rotterdamse brasband voor muzikale opluistering en is er een expositie van Rotterdam door de jaren heen.

Michael Arbman, directeur van Canon Business Center Rotterdam: In onze nieuwe showroom kunnen we klanten al onze oplossingen laten zien. Dichtbij de mensen staan, persoonlijke en professionele service, dat is waar Canon Business Center Rotterdam voor staat. Wij geloven niet in service tot aan de deur, maar in langdurige samenwerking met onze klanten. Niet zo snel mogelijk een klant, maar zo lang mogelijk een relatie.

Deze manier van serviceverlening, dichtbij klanten, is zeer succesvol gebleken en wegens dit succes heeft Canon het in heel Europa overgenomen. In juni 2005 zijn de Nederlandse regionale Canon verkoopkantoren omgedoopt in Canon Business Centers en onder die naam zijn nu in heel Europa Business Centers geopend.

In Nederland is Canon de enige leverancier van documentmanagement-, print- en kopieersystemen met regionale verkooppunten met volledig ingerichte showrooms.

# # #

Aan het einde van de dag (30 september) is beeldmateriaal van de opening te vinden via:

www.edelmannederland.nl/cgi-bin/persnew/beeldkl_dlv.pl?KL162

Meer over Canon:
Persberichten
Achtergrondinformatie
Beeldmateriaal
website: www.canon.nl

Michael Arbman
Directeur Canon Business Center Rotterdam
tel: 010 207 04 00
e-mail: michael.arbman@cbc-rotterdam.nl

Edelman
Leoni Janssen
Postbus 2021
2130 GE Hoofddorp
tel: 023-554 2030
e-mail: nl@edelman.com
website: http://www.edelman.com/nl