Ingezonden persbericht


WESTCORD HOTELS LANCEERT NIEUWE WEBSITE
VEELZIJDIG SURFEN VAN WAD TOT STAD

Amsterdam, oktober 2005. Hemelsbreed liggen de acht hotels van Westcord niet zoveel kilometers uit elkaar, maar de omgeving is een wereld van verschil: het drukke Amsterdam en de rustige Waddeneilanden. De bijzondere afwisseling van locatie - 'van Wad tot Stad' - werd al door veel leisure- en zakengasten ontdekt. De sfeer van de veelzijdige en originele WestCord Hotels is goed zichtbaar op de nieuwe website www.westcordhotels.nl die vandaag online gaat. Nu kan iederéén snel surfen van Wad tot Stad om alle mogelijkheden die de hotelgroep biedt - inclusief het eigen organisatiebureau Island Events - met eigen ogen te bekijken.

Veelzijdigheid
WestCord Hotels is een sterk groeiende hotelgroep, neergestreken in de energieke hoofdstad en in het rustige, uiterste noorden van Nederland (Amsterdam, Terschelling, Vlieland en Ameland). Deze geografische veelzijdigheid zorgt voor een gemêleerdheid aan gasten. Op de nieuwe website is via een duidelijke navigatie is te lezen over de acht hotels en de aanbiedingen. Ook kunnen gasten 24 uur per dag online een reservering maken. Dankzij deze website weten nog meer gasten de weg naar WestCord te vinden!

Organisatorisch talent
www.westcordhotels.nl biedt voldoende inspiratie voor een zakelijk verblijf of weekendje weg. Om de combinatie van de Waddeneilanden en de stad Amsterdam voor gasten zo aantrekkelijk mogelijk te maken, heeft WestCord Hotels een eigen organisatiebureau: Island Events. Dit bureau - op de website te vinden onder het kopje 'zakelijk' - organiseert evenementen, seminars, groepdiners, borrels, zeiltochten, fietsroutes enz. Leuk als ontspannen tussendoortje voor grote groepen, maar ook interessant als intermezzo van zakelijke besprekingen. Uiteraard kan Island Events vervoer regelen tussen Amsterdam en de Waddeneilanden.

Surf van Wad tot Stad!
Verder is op de website de rubriek 'Werken bij' opgenomen, want WestCord Hotels is als jong en groeiend horecabedrijf altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers. Surf dus van Wad tot Stad op www.Westcordhotels.nl!

Van Wad tot Stad... De Nederlandse hotelgroep WestCord Hotels, opgericht in september 2001, bestaat uit acht hotels. Zo zijn in Amsterdam het viersterren hotel Golden Tulip Amsterdam Art en het Tulip Inn Amsterdam Art onderdeel van WestCord Hotels. De andere hotels liggen op de drie Waddeneilanden Vlieland, Terschelling en Ameland. Dankzij een vriendelijke en professionele uitstraling heeft de hotelgroep een groeiend aantal zakelijke en leisure-gasten mogen verwelkomen. Daarnaast beschikt de hotelgroep over een eigen evenementen organisatiebureau, Island Events genaamd. Zie voor meer informatie www.westcordhotels.nl en www.islandevents.nl.



Ingezonden persbericht