Ingezonden persbericht


Mamut Business Software 10 biedt functionaliteit voor elektronisch bankieren en liquiditeitsprognoses

Online Backup standaard onderdeel van pakket

Schiphol-Rijk, 2 oktober 2005 - Softwareleverancier Mamut introduceert Mamut Business Software 10, een compleet pakket voor administratieve, CRM- en e-commerce-activiteiten voor middelgrote en kleine bedrijven. Nieuw zijn de uitgebreide functionaliteit voor elektronisch bankieren, een praktische cashflowtool voor liquiditeitsprognoses en extra inboekmogelijkheden. Daarnaast is de CRM-module verbeterd voor een effectievere opvolging van activiteiten en duidelijke overzichten van gegevens. Hierdoor werken bedrijven efficiënter en sneller, en verhogen ze de kwaliteit van hun informatie.

Driekwart van de bedrijven maakt inmiddels gebruik van elektronisch bankieren. De helft daarvan heeft dit gekoppeld aan financiële software. Mamut speelt hierop in met veelzijdige e-Banking-functies. Deze stellen gebruikers in staat eenvoudig totaalbestanden voor leveranciersbetalingen aan te maken, bestanden met banktransacties te importeren, transacties te matchen met openstaande posten en automatisch boekstukken te genereren. Met de nieuwe cashflowtool in Mamut Business Software 10 hebben gebruikers in een mum van tijd een prognose van hun liquiditeit. Bij het inboeken in de nieuwe versie hoeven ze zelf minder in te voeren, waardoor de foutkans afneemt. Bovendien hebben ze real-time inzicht in het proces.

"We werken voortdurend aan de verbetering van de Mamut Business Software", zegt Dave Kroder, Country Manager van Mamut. "Op basis van feedback van gebruikers en de allernieuwste ontwikkelingen voegen we continu functionaliteit toe en verbeteren we bestaande opties. Mamut Business Software 10 biedt geavanceerde mogelijkheden voor elektronisch bankieren, een unieke cashflowtool en Online Backup. Bedrijven verhogen hiermee hun efficiëntie aanzienlijk en beschikken over betrouwbare gegevens."

###

Over Mamut
Mamut is een toonaangevende leverancier van ERP-, CRM- en internetoplossingen voor middelgrote en kleinere ondernemingen in Noord-Europa. Mamut biedt complete en gebruiksvriendelijke oplossingen aan tegen de beste prijs/prestatieverhouding met geïntegreerde oplossingen voor de boekhouding, verkoopondersteuning, relatiebeheer (CRM), inkoop/logistiek, werknemers, projectbeheer en e-commerce. Meer dan 100.000 gebruikers vereenvoudigen hun dagelijkse werkzaamheden met Mamut. Aanvullende informatie over Mamut en zijn producten is beschikbaar op www.mamut.nl.

Voor meer informatie, digitaal beeldmateriaal of review-exemplaren:

Dave Kroder
Country Manager Mamut
Telefoon: 023 56 89 391
E-mail: davek@mamut.nl

Cas Heuvelmans / Dennis Hompes
Lammers van Toorenburg Benelux PR
Telefoon: 030 65 65 070
E-mail: mamut@lvtpr.nl