Vodafone Nederland zet nieuwe standaard voor mobiel e-mailen

Vodafone

http://www.vodafone.nl

Uitgebreid aanbod van zakelijke toestellen met Vodafone Pocket Connect

Maastricht, 3 oktober 2005 - Met de introductie vandaag van Vodafone Pocket Connect zet Vodafone een nieuwe standaard voor mobiel e-mailen in Nederland. Zakelijke klanten hebben een toenemende behoefte om naast bellen en SMS-en ook direct mobiel te kunnen e-mailen en daardoor hun tijd beter te kunnen organiseren. Met Vodafone Pocket Connect hebben zij nu 'real-time' en mobiel toegang tot e-mail, contactpersonen, agendafuncties en bijlagen en kunnen ze kiezen uit een breed aanbod toestellen. Via de unieke pushtechnologie zorgt Vodafone ervoor dat nieuwe e-mail berichten, afspraken en contactpersonen van klanten automatisch doorgegeven ('gepusht') worden naar het toestel en zij direct kunnen reageren waar ze ook zijn.

Met Vodafone Pocket Connect kunnen klanten kiezen uit een uitgebreid aanbod toestellen met de unieke pushtechnologie, ieder met zijn specifieke eigenschappen zoals bijvoorbeeld agendabeheer, e-mail en bijlagen bewerken, maar ook navigatie via GPS. Op dit moment kan Vodafone Pocket Connect gebruikt worden in combinatie met de Nokia 6680, Nokia 9300, VPA Compact, IPAQ 6515 en de reeds bestaande Blackberry 7100v en Blackberry 7290. In de komende maanden voegt Vodafone hier andere toestellen met pushtechnologie aan toe. Ook kunnen klanten bij Vodafone Pocket Connect het abonnement kiezen dat het beste bij hen past. Ze kunnen daarbij kiezen voor een nationaal of een internationaal abonnement, voor particulier gebruik (Personal Edition/WebClient) of voor gebruik binnen een bedrijfsnetwerk (Enterprise).

'Met dit unieke aanbod zet Vodafone een nieuwe standaard voor mobiel e-mailen. Vodafone wil haar zakelijke klanten continu de beste en meest gebruiksvriendelijke mobiele e-maildiensten aanbieden die in de markt verkrijgbaar zijn', aldus Graeme Millar, marketingdirecteur van Vodafone in Nederland. 'Door deze combinatie van toestelkeuze, aantrekkelijke en op maat gesneden tarieven, en het gebruiksgemak kunnen klanten met Vodafone Pocket Connect optimaal en efficiënt hun tijd indelen.'

/ / / / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel 165 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 27 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 14 landen.