Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Kennismakingsactie 9 biologische merkleveranciers

en sparen voor 'n gratis kaartje dierentuin

Negen klassieke biologische merkleveranciers hebben de handen ineengeslagen om samen biologische kwaliteitsproducten te promoten via 225 Nederlandse en Belgische natuurvoedingswinkels. Met een unieke verrassingsactie stellen zij de consument in staat kennis te maken met 9 kwaliteitsproducten voor slechts ¤ 1,- per stuk en te sparen voor een gratis kaartje voor de dierentuin. De normale consumentenprijs van de biologische verrassingsproducten bedraagt tussen de ¤ 1,25 en ¤ 2,- per stuk.

Dagje uit naar de dierentuin
De producten zijn verpakt in een verrassingszakje en kunnen per stuk gekocht worden. Maar wie negen producten koopt, heeft ook recht op een gratis 2e kaartje voor vier dierenparken in België en Nederland. De volgende dierenparken doen mee aan deze actie:
- Dierenpark Wissel Epe

- Aqua Zoo Friesland

- Zoo Parc Overloon

- Dierenpark Planckendael (België)
In de natuurvoedingswinkels zijn de spaarkaarten verkrijgbaar. Een volle spaarkaart kan direct bij de dierenparken ingeleverd worden en geeft recht op een gratis tweede toegangsbewijs. De spaarkaart kan ook gedownload worden van de website www.pakjezakje.nl

Stichting BIOMERK
De actie wordt georganiseerd door negen klassieke merkfabrikanten die zich verenigd hebben in Stichting BIOMERK. De negen merkfabrikanten stellen zich ten doel om een bijdrage te leveren aan de verdere opschaling van de biologische afzet én de positie van zelfstandige biologische merkproducenten te versterken.

De negen bedrijven
De negen biologische merkproducenten die het initiatief nemen voor deze actie zijn:
- Bonvita: chocolade specialiteiten

- Corn Candies: snoepgoed

- De Halm: granen, vlokken en muesli's

- De Traay: honing en cosmetica

- Horizon: notenpasta's en noten & zuidvruchten
- Joannusmolen: baby- en kindervoeding en ontbijtproducten
- Organic Flavour Company (Piramide): kruidenthee, thee, keukenkruiden
- Simon Lévelt: koffie en thee

- Yarrah: diervoeding


---

Voor meer informatie over dit persbericht: tel. 06-26160049. Opvragen foto: b.idsert@worldonline.nl