Gemeente Tilburg

3-10-2005
Supermarket Appliance Trade gekozen tot beste studentenbedrijf 2005 13 studentenbedrijven dingen mee naar titel 2006

Supermarket Appliance Trade is op vrijdag 30 september uitgeroepen tot het beste studentenbedrijf in de regio Tilburg.

Het team van het ROC Midden-Brabant, dat een eigen boodschappenlijstjeshouder voor winkelwagens had ontwikkeld, in productie had gegeven en verkocht, bleek bij de presentatie van het jaarverslag het meeste rendement te hebben geboekt.

Supermarket Appliance Trade versloeg Bijoux Creations. van de Rooi Pannen en Soeverein van het ROC Midden-Brabant. Uit handen van wethouder Hans Janssen van economie ontving de winnaar een voucher voor 3 maanden voor een kantoorruimte in bedrijfsverzamelgebouw de Zwarte Zwaan op bedrijventerrein 't Laar. Daarnaast kreeg het team een geldbedrag van 500 euro.

Bevorderen ondernemerschap
Het project studentenbedrijf is een initiatief van de stuurgroep Jong Ondernemen Tilburg, waarin onderwijsinstellingen, het bedrijfsleven en de gemeente Tilburg zitting hebben. De stuurgroep zet zich in voor het bevorderen van ondernemerschap bij MBO- en HBO-studenten in de regio Tilburg.

De prijsuitreiking voor het beste studentenbedrijf 2005 was tevens een kick off voor een nieuw schooljaar Jong Ondernemen in Tilburg. Het komend schooljaar dingen 13 studentenbedrijven mee naar de titel beste studentenbedrijf 2006.