Politie Midden- en West Brabant

Persberichten District Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM, 3 oktober 2005

Diefstal uit aut buit 50 eurocent

BERGEN OP ZOOM: Tussen 29 september en zondagmiddag 2 oktober is er ingebroken in een personenauto. Het voertuig stond geparkeerd aan de Hoogstraat. De dader heeft zich de toegang tot de auto verschaft door het rechterportier te verbreken. De buit bestaat uit een munt van 50 eurocent.

Rijden onder invloed

SCHIJF: De politie heeft in de nacht van zondag op maandag aan het Oude Kerkpad een 23-jarige inwoner van Wouw aangehouden. De man bleek achter het stuur te zitten van zijn auto terwijl hij onder invloed van alcohol verkeerde. Op het bureau blies de man een waarde van 275 ug/l. Met een rijverbod van een uur en een proces-verbaal is hij heengezonden.

Inbraak in bedrijf

ROOSENDAAL: In een bedrijf aan de Bovendonk is afgelopen weekend ingebroken. De dader kwam binnen via de achterzijde van het pand en het verbreken van een ruit. De buit bestaat uit een PC en beeldschermen.

Bromfietser gewond na verkeersongeval

ROOSENDAAL: Een 17-jarige inwoner van Rucphen is maandagmorgen gewond geraakt bij een verkeersongeval aan de Burgemeester Schneiderlaan. De bromfietser kreeg op de kruising met de Flintdijk geen voorrang van een 51-jarige automobiliste uit Roosendaal. De Rucphenaar werd aangereden en reed vervolgens tegen een lichtmast. Met een breuk in zijn voet is hij overgebracht naar het Siint Franciscusziekenhuis in Roosendaal.

Dief komt binnen via onafgesloten voordeur

ROOSENDAAL: In de nacht van zondag op maandag is een diefstal gepleegd in een woning aan de Azurietdijk. De dader is binnengekomen via een onafgesloten voordeur van het pand. Door via de brievenbus te hengelenkon men de deur openen. De dader ging er vandoor met een portemonnee en enkele passen.

Aan de Amarildijk kregen de bewoners afgelopen nacht eveneens op deze wijze bezoek van ongewenste gasten. Tussen middernacht en vanmorgen 07:30 uur werd ook hier de toegang verschaft door te hengelen. De buit bestaat hier uit twee portemonnees.

Auteur: Henk Snepvangers