BNN

NIEUW GELUID VOOR BNN.FM

Vanaf maandag 3 oktober heeft BNN.FM een nieuwe stem: Sander Guis. De hele dag is hij te horen als DJ op het webradiostation. Sander neemt het stokje over van Martijn Muijs. Sander Guis heeft zich onder meer bewezen als DJ bij het regionale radiostation Twickelstad FM én als vormgever voor RTL FM.

Sinds de start van BNN.FM in juli 2005 was Martijn Muijs de vaste DJ van het digitale radiokanaal. Martijn heeft nu zijn dagelijkse programma Muijst Wanted op 3FM.

Op BNN.FM worden 24 uur per dag en 7 dagen per week de beste en lekkerste hits van de afgelopen 25 jaar uitgezonden. In tegenstelling tot de meeste andere webradiostations is BNN.FM geen map vol mp3-tjes, maar echte radio op internet. BNN.FM heeft, net als gewone radio, jingles, nieuws, reportages, interviews, een eigen muziekprogrammering én sinds kort ieder heel uur de uitzending van het NOS nieuws. Hiernaast zijn de beste fragmenten van BNN-shows op Radio 1, 2 en 3FM te beluisteren. Ook krijgen de jonge en onervaren radiomakers van CoolCast (het opleidingstraject van BNN) elke vrijdagmiddag de kans om hun eigen programma te maken. Bovendien worden alle onderwerpen beschikbaar gesteld als Podcast, zodat je niks meer hoeft te missen én op een later tijdstip het gesproken woord als MP3 kan beluisteren.

BNN's radiostation is te horen op www.bnn.fm.