3 e persbericht van maandag 3 oktober 2005

Eindhoven 03-10-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Vrouw aangehouden na mishandeling

Op het politiebureau aan de Mathildelaan is maandag om 15.50 uur een 25-jarige Eindhovense vrouw aangehouden. Zij zou even daarvoor op de Frederiklaan een 22-jarige plaatsgenote mishandeld hebben. Het slachtoffer reed op haar snorfiets over de Willemstraat en zag daar de latere verdachte naast een auto staan. Ze reed verder en even later kwam op de Sint Antoniusstraat een auto naast haar rijden. De verdachte zat als inzittende in de auto. De verdachte begon tegen haar te schelden en schreeuwde dat ze niet naar haar moest kijken. Op de Frederiklaan moest de snorfietster stoppen en de vrouw kwam uit de auto en begon haar te slaan. Ze trok haar ook aan de haren. Een getuige kwam tussenbeide zodat de mishandeling stopte. Het slachtoffer had verschillende verwondingen in het gezicht. De verdachte kwam na de mishandeling naar het bureau. Daar is ze aangehouden. Het motief voor de mishandeling is niet bekend. Na verhoor is de vrouw in vrijheid gesteld. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Automobilist levert rijbewijs in na snelheidsovertreding

Een 23-jarige automobilist uit Tilburg moest maandagmiddag zijn rijbewijs inleveren nadat hij om 14.30 uur op de Professor Dr. Dorgelolaan was betrapt op een snelheidsovertreding. De man reed 118 waar je 50 mag rijden. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Oost-, West-, en Middelbeers: Insluiper pakt laptop

Een onbekende heeft maandagmiddag tussen 15.00 en 15.30 uur uit een woning aan de Kerkstraat een laptop weggenomen. Hij is waarschijnlijk binnen gekomen door een onafgesloten achterdeur. De bewoners waren thuis.

Leende: Veel visgerei weggenomen

Uit een bijgebouw van een horecazaak aan de Langstraat is in de nacht van zaterdag op zondag een grote hoeveelheid visgerei weggenomen. Het zou gaan om hengels en molens met een waarde van enkele duizenden euros. De omheining van het terrein is opengeknipt en het deurslot van het gebouwtje is vernield.

Someren / Lierop: Bonnen voor links- en rechtsaf slaan

Bij een controle op de kruising Kanaaldijk Noord (Someren) Laan ten Boomen (Lierop) zijn maandag tussen 14.00 en 16.00 uur 21 bekeuringen uitgeschreven. Vanuit de richting Someren mogen verkeersdeelnemers op de kruising niet links- of rechtsaf slaan. De 21 overtreders deden dat wel.