Vereniging FME-CWM


Open innovation & new products

Op 3 en 4 oktober organiseert Flevum Forum Network en High Tech Campus Eindhoven het symposium "Open Innovation & New Products". Key-note speaker is FME-voorzitter Jan Kamminga.

Open Innovation gaat niet per definitie om baanbrekende technologieën en grote onderzoeksbudgetten. Om doelgericht producten of diensten onder de aandacht van andere succesvolle ondernemers brengen en de vruchten plukken van nieuwe samenwerkingsverbanden, is een professionele netwerkstructuur een zeer krachtig instrument. Kennis is macht" wordt in de 21ste eeuw vervangen door "kennis delen is kracht".

Gedurende de dag wordt een inspirerend inhoudelijk programma gepresenteerd dat onderwerpen als Time-to-market, New Products, Alliantiemanagement en Innovation by Creation onder de aandacht brengt. Het symposium wordt geopend door Rick Harwig, CEO van Philips Research en Steve Webster, Vice President Research and Technology Commercialization 3M Corporation. Andere deelnemende partijen zijn onder andere ASML, UGS, Hewlett Packard, Besix, Ministerie van Economische Zaken, LogicaCMG, Imtech, MiPlaza, Ballast Nedam, ING en FME.

Korting voor FME-leden
Voor leden van FME geldt een speciale toegangsprijs van 170,- (i.p.v. 190,-). U moet dan wel even aangeven bij uw aanmelding dat u bent uitgenodigd door FME.

Meer informatie en aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats in Eindhoven. Op de website www.contactnl.com kunt u terecht voor een compleet overzicht van het programma, waaronder overzicht van de presentaties, exposanten, rondleidingen in de laboratoria van de Campus en netwerkbijeenkomsten. U kunt zich via deze website ook aanmelden voor deelname en inschrijven voor de presentaties.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Flevum Forum Network, Roy Somaroo, 010 234 04 01, roy.somaroo@flevum.nl, www.contactnl.com.

Vereniging FME-CWM, de heer ing. J.P.L. Cantor, 079 - 353 11 57, jca@fme.nl