Automatisering Gids en Computable werken samen bij acquisitie van personeelsadvertenties op het internet


DEN HAAG, 20050907 -- Het resultaat van deze samenwerking zal op 3 oktober 2005 te zien zijn op beide websites. In de afgelopen maanden zijn alle voorbereidingen voor deze lancering dan ook door beide partijen getroffen. VNU Business Publications zal op het gebied van personeelsadvertenties voor Automatisering Gids online het gehele traject voor Sdu Uitgevers gaan verzorgen, van business to business marketing tot facturatie.

De wens om een samenwerkingsverband op dit terrein aan te gaan bestaat al langer bij beide partijen. Door de handen in een te slaan kunnen beide partijen elkaar versterken waardoor een sterke positionering ontstaat. Vanaf september bieden Automatisering Gids en Computable een volledig pakket met betrekking tot personeelsadvertenties van ICT professionals aan. De onlines van Automatisering Gids en Computable zijn een daadkrachtig team en zorgen samen voor een complete marktdekking.

Voor de lezer en de adverteerder ontstaan er uiteraard voordelen door deze samenwerking. De lezer vindt niet alleen een compleet overzicht van alle relevante vacatures voor ICT professionals op www.automatiseringgids.nl en www.computable.nl, maar kan ook zijn CV achterlaten in de CV databank. Volledig, helder en overzichtelijk!

De adverteerder heeft als voordeel dat hij via de sites van de twee leidende vakbladen de complete markt kan bewerken. Hierdoor ontstaat een gerichte en gekwalificeerde respons op vacatures. Eveneens worden advertenties die in de weekbladen hebben gestaan automatisch op respectievelijk www.automatiseringgids.nl danwel www.computable.nl geplaatst