Gemeente Dongeradeel



---

Woningbouw Ternaard (Nesserwei)

De realisering van de uitbreiding in Ternaard (Nesserwei) is thans in een zover gevorderd stadium dat wij binnenkort met de verkoop van kavels kunnen starten.

De dorpsuitbreiding ten zuiden van de Nesserwei is een aantrekkelijke woonlocatie waar in totaal 18 percelen bouwterrein beschikbaar komen, variërend in verschillende oppervlakten en prijzen. Van dit aantal worden 11 bouwterreinen aan de Woningbouwcorporatie Dongeradeel verkocht, die hierop projectmatig woningen zal realiseren. De concept plannen hiervan worden gepresenteerd tijdens te openbare verloting.

De verwachting is dat het bouwrijpmaken in december gereed zal zijn. Vooruitlopend hierop zullen de 7 vrije kavels nu via een openbare verloting in optie worden gegeven.

Deze openbare verloting vindt plaats op maandag 17 oktober a.s. om 19.30 in het Dorpshuis Tunawerth in Ternaard.

Voor alle duidelijkheid: alleen de 7 vrije kavels bestemd voor de bouw van vrijstaande woningen zullen worden verloot. De overige kavels zullen via de Woningbouwcorporatie Dongeradeel worden verkocht.

Als u belangstelling heeft voor een kavel en graag mee wilt doen aan deze verloting dan kunt u dit voor 12 oktober a.s. telefonisch doorgeven aan Edith de Vries of Josephina Hofman, telefoon resp. 0519-298747/ 298749. Een brief met alle informatie is verkrijgbaar bij de balie Bouwen en Wonen in het gemeentehuis.

Degenen die al een informatiebrief hebben ontvangen hoeven hier niet op te reageren.