Binnensticht 10.30 uur

Utrecht 04-10-2005 - Nieuwsberichten district Binnensticht

Aanrijding met slok op

ZEIST- Op maandagavond werd een man aangehouden omdat hij met veel te veel alcohol achter het stuur zat. Omstreeks 21.30 uur veroorzaakte de 52-jarige automobilist uit Zeist een kleine aanrijding op de Jacob van Lenneplaan. Onderzoek wees uit dat de man had gedronken en blies op het bureau maar liefst 1115 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.

Aangereden

WERKHOVEN- Op zondag 2 oktober werd een man aangereden door een auto en reed de bestuurder hard weg. Omstreeks 15.20 uur liep de 55-jarige man uit Werkhoven met zijn vrouw over de Leemkolkweg. Terwijl zijn hier liepen passeerden een auto hen. De auto reed erg dicht langs het echtpaar en de man kwam met zijn arm tegen de spiegel aan. De auto reed een stuk door en remde vervolgens hevig en reed vervolgens hard achteruit. De vrouw van de man moest in de berm springen om niet geraakt te worden door de auto. De onbekende automobilist reed vervolgens hard weg. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Binnensticht; 0900-8844.

Aangereden

ZEIST- Op maandagmiddag raakte een bromfietsbestuurster gewond na een aanrijding. Omstreeks 16.55 uur reed een 48-jarige vrouw op haar bromfiets over de Driebergseweg. Bij de Heideweg stak zij de weg over. Vermoedelijk zag zij hier de 26-jarige automobiliste uit Houten over het hoofd. Een aanrijding ontstond en de 48-jarige vrouw uit Doorn werd vol in de flank geraakt en werd met vermoedelijk een gebroken been vervoerd naar het ziekenhuis.