Dienstenbond CNV

Hoe gaat het bij Trekpleister?
04-10-2005

Reeds geruime tijd ontvangt u onze Infos waarin wij u op de hoogte houden van ons overleg met de directie van A.S. Watson. Onlangs hebben wij moeten constateren dat het overleg nogal eens gaat over de huidige situatie bij het Kruidvat. Vandaar dat wij recent hebben besloten om de Infos van Kruidvat en Trekpleister voortaan te scheiden. Dit heeft ook te maken met het toenemend aantal leden van CNV Dienstenbond bij beide organisaties. Bijgaand treft u de laatste info aan Kruidvat-leden aan.

Omdat wij ook met de directie de specifieke situatie per organisatie willen bespreken zou ik een beroep op u, als lid van CNV Dienstenbond, willen doen om mij nog meer te informeren over de situatie bij Trekpleister. Hoe gaat het met de werkdruk? Worden roosters ruim van tevoren bekend gemaakt? Kunt u ongestoord uw pauze genieten? Wordt er een dringend beroep op u gedaan voor een afhelpkwartiertje dat vervolgens ook nog langer duurt? Hoe staat het met de veiligheid in de winkel? Is het 25-jarig bestaan nog gevierd?

Kortom wat zijn zaken die wij in algemene zin met uw werkgever kunnen bespreken?

Ik hoor graag van u en koppel vanzelfsprekend alle informatie aan u terug. Het is van het grootste belang dat wij ons zo sterk mogelijk kunnen maken naar uw werkgever toe. Met meer leden bereiken we meer. Laat deze info dan ook aan uw niet-georganiseerde collegas lezen.

U kunt uw reactie sturen naar Marten Jukema, Het e-mail adres is hilversum@cnvdibo.nl en hij is telefonisch bereikbaar op 035-6460580.