Chatten met artiesten van het Friends for War Child concert

Skyradio

Sky Radio 101 FM organiseert de grootste chatsessie ooit op haar website tijdens het Friends For War Child concert op 4 oktober. Voor het derde jaar op rij is Sky Radio 101 FM de exclusieve radiopartner van het grote benefiet evenement in Ahoy'.

Tussen optredens door kruipen artiesten van het Friends For War Child concert achter de computer om te chatten met bezoekers van Skyradio.nl. Marco Borsato, Guus Meeuwis, Trijntje Oosterhuis, Krezip en vele andere artiesten zullen de hele dag afwisselend online zijn. Naast de chatsessie geeft het radiostation deze week exclusieve kaarten weg voor het concert inclusief een backstage 'meet & greet' met alle artiesten.

Bij War Child noemen ze een donateur een 'friend'. Dit geeft aan dat ze meer van donateurs verwachten dan alleen geld. Betrokkenheid vindt de hulporganisatie het belangrijkste. Het uitverkochte Friends for War Child concert heeft dan ook als doel zoveel mogelijk mensen te betrekken bij de projecten van de organisatie.

Sky Radio 101 FM
Sky Radio is in heel Nederland te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, overal op de kabel, via internet en via Digitenne. Sky Radio 101 FM is de enige echte non stop-muziekzender in Nederland zonder dj's met elk uur als eerste het nieuws, weer en verkeersinformatie.