Ingezonden persbericht


Gemeente Amsterdam kiest DPA

DPA Financial People is na een Europese aanbesteding door de Gemeente Amsterdam geselecteerd als een van de preferred suppliers. DPA zal, in combinatie met JE Consultancy, detachering en interim-management gaan leveren aan diverse onderdelen van de Gemeente.

Het afgesloten contract is van toepassing op financieel-administratieve dienstverlening en financiële consultancy en ondertekend voor de duur van 2 jaar. Tevens is een optie overeengekomen om de samenwerking tweemaal met een jaar te verlengen. De afgelopen maanden werden vergelijkbare contracten gesloten met onder andere NS Groep en Delta Lloyd en deed DPA een overnamebod op concurrent Falanx Finance. Alle overeenkomsten leveren een aanmerkelijke bijdrage aan de omzet en passen binnen de strategie om het marktleiderschap uit te bouwen.

Peter Smit, algemeen directeur DPA Holding NV: "Met dit contract heeft DPA een voorkeurspositie verkregen bij ruim 20 organisaties die deel uitmaken van de Gemeente Amsterdam. Een belangrijke stap, die onze kracht ook binnen de publieke sector bewijst."