PERSBERICHT - 2005-10-04

Nieuw SNP winterprogramma voor 2006

Reisorganisatie SNP komt dit jaar wederom met een bijzonder afwisselend, actief en sportief winterprogramma. De winterse avonturen van SNP spelen zich af in bijzondere streken, weg van het massale wintersporttoerisme.

SNP Wintertravelkids
Nieuw in het SNP-winterprogramma zijn de Travelkids Winterreizen, voor actieve ouders met kinderen. Gegarandeerde sneeuwpret. In het Gomstal (CH) zijn we te bij Peter Gschwendter die in 2004 op de top van de Everest stond. Hij gaat enkele wandelingen mee. Vanuit de bijzondere Mountain Lodge in Gstaad skiën tot je erbij neervalt of eindeloos sleeën en in het autovrije Braunwald.

SNP Winterhotels
Winterliefhebbers die zelf de dag willen invullen kunnen kiezen uit een bijzonder aanbod accommodaties. Wat is er bijzonder? Alle hotels liggen in kleine, rustige bergdorpen. De enthousiaste eigenaars organiseren sneeuwwandeltochten, hebben een sauna of zijn gespecialiseerd in Wellness. In het Engadin ligt bv. Hotel Meisser, alles in het hotel is kleinschalig en knus. Benno Meisser neemt zijn gasten geregeld mee op pad voor de mooiste sneeuwwandelingen over de witte almen.
De SNP Winterhotels in de Rosengarten en het Ausseerland bieden bovendien de alpiene skiër ook legio mogelijkheden.

Naar het ijzige Noorden; Spitsbergen en Antarctica Het is ons gelukt, 20 plaatsen te reserveren aan boord van de Russische ijsbreker Aleksey Maryshev. We varen van Vuurland langs de kust van Antarctica en de Weddell Zee. Onze eigen expeditieleider Jan Belgers staat garant voor fraaie wandelingen en natuurexcursies. En de unieke sneeuwwandelreis naar Spitsbergen vanaf de stoere tweemaster de Noorderlicht gaat op herhaling.

Het winterprogramma kunt u aanvragen via www.snp.nl of bel met de SNP Reiswinkel 024 - 3277000. Het complete programma staat op www.snp.nl