Vereniging FME-CWM

T&U Congres 2005

T&U Congres 2005

De Nederlandse Vereniging voor Algemene Toelevering (NEVAT) presenteert op donderdag 6 oktober 2005 het Nationale T&U Congres. Dit managementevenement is bedoeld voor toeleveranciers, uitbesteders en productontwikkelaars en wordt gezien als een trefpunt voor de Nederlandse industrie. Het congres wordt gehouden in het Evenementencentrum Hart van Holland in Nijkerk.

Het thema van de dag is Waardecreatie in de keten. Het congres kent diverse programmaonderdelen op het gebied van onder andere: klantenwaarde, toekomstscenarios, waardestrategieën voor toelevering, waarde van flexibilisering en een overzicht van nieuwe methoden technieken en systemen.

Voorafgaand aan het congres worden er twee ochtendseminars georganiseerd. Guido Thys spreekt over de Passieketen. Hoe echte klantwaarde alleen maar door hartstocht kan ontstaan. Dr. Onno Lint spreekt over het spel en de knikkers. Hij toont de nieuwste inzichten op het gebied van strategie en financiën.

Ook is er de T&U Boulevard ingericht waar bedrijven de kans krijgen om te laten zien welke bijdrage zij kunnen leveren aan het zakelijk succes van de bezoeker.

Het Nationale T&U Congres wordt afgesloten met een diner.

Voor aanmelding en meer informatie over het programma, kunt u contact opnemen met het secretariaat van de NEVAT.

Secretariaat NEVAT, 079 - 353 13 00, info@nevat.nl

www.nevat.nl