Gemeente Wijk bij Duurstede

Informatiebijeenkomsten sporten voor mensen met een beperking

Bij de sportconsulent van de Gemeente Wijk bij Duurstede komen steeds vaker vragen binnen over sportmogelijkheden voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Mensen met een beperking moeten veelal naar omliggende gemeenten om te sporten. Voor enkelen van hen is deze opgave te zwaar. Na gesprekken met vertegenwoordigers van Gehandicapten Sportvereniging, De Loever en Bartiméus is gebleken dat de vraag onder de doelgroep groot is.

De gemeente Wijk bij Duurstede komt graag in contact met belangenorganisaties, sportverenigingen en andere belanghebbenden om gezamenlijk te kijken of een sportstimuleringsproject voor deze doelgroep in onze gemeente haalbaar is.

Om één en ander toe te lichten nodigen wij u hierbij uit voor een informatiebijeenkomst op donderdag 6 oktober in het gemeentehuis. Tijdens deze informatiebijeenkomst krijgt u uitleg over de mogelijke inhoud van het project en is er gelegenheid vragen te stellen.

Graag vernemen wij vóór 26 september van u óf en met hoeveel personen u de informatiebijeenkomst bij wilt wonen.

Wanneer u naar aanleiding van dit schrijven vragen heeft, neemt u dan gerust contact op met dhr. Erik Tolboom of dhr. Joop van Holten tel. 595595.


* Geplaatst op: 07-09-2005 14:41:32